3 puanı rahat aldı 5-0

Medcem Silifke Belediyespor, Tarsus’a “Gücü”nü gösterdi. 5-0

3 puanı rahat aldı 5-0

Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor, lider başladığı playoff’un ilk maçında Silifke Şehir Stadında Tarsusgücü’nü 5-0 yenerek, 11 puanla liderliğini sürdürdü.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başlayan karşılaşmada Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, İbrahim Can Direybetoğulları, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Tufan Esin, Osman Özbek, Yusuf Eser (Çarli), Veysel Okur, Anıl Güler, Mehmet Kelleözü, Malik Sercan Gök on biri ile çıktı.

 

Medcem Silifke Belediyespor’un 3 topunun direkten döndüğü karşılaşmada golleri 45.dakika (P) ve 80.dakikada (P) Kaptanımız Tufan Esin, 48.dakikada Yusuf Eser (Çarli), 68.dakikada Mehmet Şıralı, 85.dakikada İbrahim Can Direybetoğulları attı.

 

Takım Kaptanı Tufan Esin attığı gollerin ardından asker selamı verirken, taraftarlar “I Love Tufi” diyerek Kaptana sevgi gösterilerinde bulundular. Medcem Silifke Belediyesporlu Futbolcular toplu halde tribüne çağrılırken, futbolcular taraftarlarlarca gösterilen bu sevgiye alkışlarla karşılık verdi.

 

GALİBİYETİ, SİLİFKE’YE HEDİYE EDİYORUZ.

 

Playoff ilk maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer “Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştık. Farklı galip geldiğimiz için mutluyuz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Galibiyeti tüm Silifkelilere hediye ediyoruz”dedi.

 

BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

 

Normal sezonu şampiyon tamamladıklarını ve playoff ilk maçından da galip gelerek 3 puanla başladıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Playoff maçlarına lider başlamıştık. Bugünde kendi saha ve seyircimiz önünde galip geldik ve liderliğimizi sürdürdük. Geriye 9 maçımız kaldı. Her maçı kazanarak Bala çıkacağız. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Galibiyet Silifkelilere ve taraftarlarımız armağan olsun”dedi.

 

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

 

Tarsusgücü maçına iyi hazırlandıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal “Playoff kuralarının çekilmesiyle birlikte ilk maçımız olan Tarsusgücü maçına hafta boyunca iyi hazırlandık ve çalışmalarımızın karşılığını farklı galip gelerek aldık. Futbolcularımı kutluyorum. Stadı dolduran taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

KALEMİZ, GÜVENLİ ELLERDE

 

Normal sezon maçlarında ve Playoff maçlarının başlamasıyla ligde en az gol yiyen takım olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Kaleci Antrenörü Ahmet Yalçıntaş “Takımımız iyi yolda gidiyor, kalecilerimiz Selçuk Üredi ve Sercan Pehlivan kalede takımımıza katkılar sağlıyorlar. Antrenmanlarda sıkı çalışarak kalecilerimiz de takımımızın Şampiyonluğun da katkı sağlamaları beni memnun ediyor.Daha da iyi çalışarak Bala hep birlikte çıkacağız. Stada gelen taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi

 

ÇARŞAMBA DEPLASMANA GİDİYOR

 

Medcem Silifke Belediyespor, 2.hafta maçında 23.03.2016 Çarşamba günü Mersin deplasmanında Kuvayi Milliyespor ile oynayacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36