Adım adım Şampiyonluğa koşuyor

Medcem Silifke Belediyespor’dan Farklı Tarife. 4-0

Adım adım Şampiyonluğa koşuyor

Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda emin adımlarla yürüyen takımımız, Mersin deplasmanında karşılaştığı Kuvayi Milliyespor’u 4-0 yenerken, 14 puanla liderliğini sürdürdü.

Play-off 2. maçından da galibiyetle ayrılan ve geriye 8 maç kalan grupta Medcem Silifke Belediyespor en yakın rakibiyle puan farkı 5 olarak devam etti. Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, İbrahim Can Direybetoğulları, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Tufan Esin, Mehmet Şıralı, Yusuf Eser (Çarli), Veysel Okur, Anıl Güler, Mehmet Kelleözü, Malik Sercan Gök on biri ile çıktı.

Karşılaşmada golleri 48.dakikada Anıl Güler, 54.dakikada Kaptan Tufan Esin, 75.dakikada Mehmet Kelleözü, 82.dakika da Ahmet Sinan Salman attı.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ

Playoff 2. maçında da galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer “Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştık. Mersin deplasmanından da farklı galip geldiğimiz için mutluyuz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Galibiyeti tüm Silifkelilere hediye ediyoruz, bu yolun Şampiyonluk”dedi.

FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM

Galibiyetten dolayı futbolcuları tebrik eden Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Playoff maçlarına lider başlamıştık. Bugünde Mersin deplasmanın da galip geldik ve liderliğimizi sürdürdük. Geriye 8 maçımız kaldı. Her maçımızı kazanarak Bala çıkacağız. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Galibiyet Silifkelilere ve taraftarlarımız armağan olsun. Pazar günü Silifke Şehir Stadında saat 15:00’da Toroslar Belediyespor ile oynuyoruz, taraftarlarımızı her zaman ki gibi stadı doldurup bizlere destek olmalarını bekliyoruz”dedi.

PAZAR GÜNÜ TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Kuvayi Milliyespor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal “Playoff kuralarının çekilmesiyle birlikte ikinci maçımız olan Kuvayi Milliyespor maçına hafta boyunca iyi hazırlandık ve çalışmalarımızın karşılığını farklı galip gelerek aldık. Futbolcularımı kutluyorum. Pazar günü en yakın rakibimiz Toroslar Belediyespor ile oynayacağız. Bu maça da iyi hazırlanıyoruz. Tüm Silifkelileri, taraftarlarımızı Pazar günü Stada bekliyoruz. İnşallah bu maçı da kazanarak Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız”dedi.

BU HAFTA TOROSLAR BELEDİYESPOR GELİYOR

Medcem Silifke Belediyespor, 3.hafta maçında 27.03.2016 Pazar günü saat 15:00’da Silifke Şehir Stadında Toroslar Belediyespor ile oynayacak. Medcem Silifke Belediyespor ile en yakın rakibi Toroslar Belediyespor ile 5 puanlık fark olurken, Medcem Silifke Belediyespor kazandığı takdirde puan farkını 8’e çıkaracak ve Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayacak.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79