Altunok, “Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz”

Altunok, “Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz”

Altunok, “Geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz”

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak her zaman spora ve sporcuya destek vererek, geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini söyledi.

Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, " Belediye olarak asli görevlerimizi yerine getirirken aynı zamanda sosyal belediyecilik anlamında da bu şehrin insanlarına her noktada dokunmak ve hizmet vermek zorundayız. Bu anlayışla bizde belediyemize bağlı Belediye Spor Kulübü bünyesinde çocuklarımızı erken yaşlarda sporla buluşturup, sosyalleşmelerine destek oluyoruz. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımızın sağlıklı, dinamik, özgüveni yüksek bir hayat anlayışına sahip olmaları için sporla bütünleşmelerini sağlıyoruz. Çocuklarımızın enerjilerini doğru yönde kullanıp zamanlarını verimli geçirmeleri için imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah küçük yaşta olmalarına rağmen büyük bir özveri ile mücadele ederek ileride iyi bir sporcu olmalarının yanı sıra vatanına, milletine ve çevresine yararlı iyi birer insan olacaklardır. Çocuklarımız burada aldıkları alt yapı eğitimlerinin ardından gelecekte profesyonel takımlara kadar yükselip hayallerine ulaşacaklardır.  Miniklerimiz bu tür eğitimler sayesinde erken yaşlarda deneyim sahibi oluyorlar, yeni arkadaşlar edinerek sosyal hayatlarını zengin hale getiriyorlar. Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması büyük önem taşımaktadır. Biz de belediye olarak geleceğin yıldızları ve yetenekli sporcularının yetiştirilmesine imkan sağlıyoruz" diye konuştu.

Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Silifke Belediye Spor Kulübü minikler takımının çalışmalarını Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri, takım hocaları ve minik sporcuların aileleri ile birlikte izleyen Başkan Altunok ayrıca tüm minik sporculara belediye spor forması hediye etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36