Atıcıların kıran kırana mücadelesi nefes kesti

Atıcıların kıran kırana mücadelesi nefes kesti

Atıcıların kıran kırana mücadelesi nefes kesti

 

Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Bahar Kupası’  tek kurşun ve trap atış yarışmaları düzenlendi.

 HABER: ATİKE CEYLAN

 Silifke atıcılık sahasında düzenlenen yarışmalar sonunda dereceye giren atıcılar, kupa, madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Mersin merkez ve ilçelerinin de katıldığı ilçeler arası ‘Bahar Kupası’ nda lisanlı ve atış yarışmalarında daha önce dereceyle girmiş erkekler profesyonel trap atış yarışması, erkekler amatör trap atış yarışması, erkekler tek kursun atış yarışması ve kadınlar tek kursun atış yarışması olarak ayrı kategorilerde yapıldı.

Sabah saat 9.00’da başlayan yarışmalara katılım oldukça yoğundu. 18.00’da bitmesi gereken yarışma katılımın yoğunluğu nedeniyle saat 19.00’da sona erdi.

Atıcıların yanı sıra seyircilerinde destek verdiği yarışmalar oldukça heyecanlı geçti.

Yaklaşık 200-250 atıcının katıldığını yarışma hakkında bilgi veren Silifke Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Süleyman Uğur yaptığı açıklamada, "Bugün tek kurşun ve trap atış yarışması atışlarımız dört kategori de yapıldı. Tek kurşun kadın ve erkekler, profesyonel ve amatör trap atışı olarak düzenlendi. Atışlarımıza Mersin’in tüm ilçelerinden katılım oldu.

Yarışmamıza katılım her geçen yıl artıyor. Katılımın iyi olması bizleri sevindirdi. Özellikle kadın atıcılılarımız çoğaldı. atışmamıza da ayrıca renk kattılar. Bütün dereceye giren atıcılarımıza kupa, madalya verdiğimiz gibi ödüllendirdik. İnşallah önümüzdeki yıllar için çok çok umutluyuz. Atıcılarımız her gün daha da uzmanlaşıyor. Önümüzde yeni 20-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Silifke Kültür Haftası etkinlikleri içerisinde bir yarışmamız daha olacak. O zaman katılımın daha da artmasını bekliyoruz. Ve buradan herkesi davet ediyoruz” dedi.

DERECEYE GİRENLER

Profesyonel trap atışlarında birincisi Mut Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Zeynel Teke, ikincisi Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Erdal Dölek, üçüncüsü ise Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Adem Kulakçı oldu.

Amatör trap atışlarında birinci Mut Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Ahmet Ali Gümüş, ikinci Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Sinan Çil, üçüncü ise Mut Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden İlker Ünal oldu.

Erkekler tek kurşun atış yarışmasında: Birinci Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Nail Bilgin, ikinci Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Erdal Dölek, üçüncü ise yine Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Mustafa Güven oldu.

BAYANLAR TEK KURŞUN ATIŞ YARIŞMASINDA İSE

Birinci Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Ayşe Aydın, ikinci Silifke Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden Cennet Ceylan, Üçüncü Reyhan Kaya Erdemli Avcılık ve Atıcılık spor Kulübünden oldu.

Günün sonunda dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmaya katılanlar ise gün boyu hem yarıştıklarını hem de çok eğlendiklerini belirtirken, Silifke Avcılık ve Atacılık Kulübüne düzenledikleri etkinlik için ayrıca teşekkür ettiler.

 









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79