Babalar Günü Hediyeniz Silifke Belediyespor Store'dan!

Babalar Günü Hediyeniz Silifke Belediyespor Store'dan!

Babalar Günü Hediyeniz Silifke Belediyespor Store'dan!


Yaklaşan Babalar Günü öncesinde Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Silifkespor'lu babaları ve çocukları düşünerek, 9-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Anıt meydanında bulunan Silifke Belediyespor Store Mağazasında Babalar Gününe özel tüm ürünlerde %25 indirim kampanyası başlattı. 
Göreve geldikleri günden bugüne Silifke Belediyespor'a maddi manevi destek olan herkese çok teşekkür eden Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,"Babalar Günü’nde hem takımımıza destek olmak hem de babasını anlamlı bir hediye ile onurlandırmak isteyen taraftarlarımızı Anıt Meydanında bulunan Silifke Belediyespor Store'mize bekliyoruz. Tüm Babalarımızın günlerini kutluyorum." dedi.
Babalar gününün yaklaşmasıyla babalara ve taraftarlara bir jest yaptıklarını belirten Basın ve Taraftarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Halil Sarı," Geleceğimiz olan çocuklara iyilik, adalet, sevgi ve saygı kavramlarını öğreterek çocuklarının kahramanı olan tüm babalarımızın ve babalık hissini içtenlikle yaşayan herkesin Babalar Gününü kutlarken, 9-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Anıt meydanında bulunan Silifke Belediyespor Store Mağazamızda Babalar Gününe özel tüm ürünlerde %25 indirim kampanyası başlattık. Babalar Günü’nde hem takımımıza destek olmak hem de babasını anlamlı bir hediye ile onurlandırmak isteyen taraftarlarımızı Silifke Belediyespor Storemize bekliyoruz. İnşallah taraftarlarımız yoğun bir ilgi göstererek hem takımımızı hem de babalarını sevindirirler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79