Başarılı öğrenciler Başkan Turgut’u ziyaret etti

Başarılı öğrenciler Başkan Turgut’u ziyaret etti

Başarılı öğrenciler Başkan Turgut’u ziyaret etti

 

Masa Tenisi Turnuvasında bölge ikincisi olarak, Mersin ve Silifke’yi Aksaray ilinde yapılacak karşılaşmalarda temsil edecek Veysel Balcı Ortaokulu öğrencileri, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrencileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke’de pek çok okuldan ardı ardına gelen şampiyonlukların ve başarıların kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, başarılı öğrencileri tek tek tebrik etti.

Başarılı sporcularla sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Turgut, “Biz Silifke Belediyesi olarak sporcu gençlerimizin yanındayız. Bu anlamda Veysel Balcı gibi birçok okulumuzdan güzel haberler alıyoruz. Sizlerin de Aksaray şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek olmanız son derece önemli bir gelişme.Çocuklarımıza yapılan yatırımlar, geleceğe yapılan en iyi yatırımlardır. Onların en güzel şekilde yetişmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri eğitime yaptığımız destek ve yatırımlara aralıksız devam ediyoruz. Bizlerden hangi eğitim kurumunun bir talebi olursa olsun gayretimiz ve imkânlarımız doğrultusunda destek olmayı sürdürüyoruz. Bu başarıda emeği geçen bütün öğretmenlerimizi, ailelerimizi ve kendilerini bu başarıya adayarak, ilimizin ve ilçemizin gururu olmayı başaran öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79