BAŞKAN KOCAMAZ, “MERSİN İDMAN YURDU KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK”

BAŞKAN KOCAMAZ, “MERSİN İDMAN YURDU KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK”

BAŞKAN KOCAMAZ, “MERSİN İDMAN YURDU KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK”

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sultaşa Otel’de düzenlenen yemekte Mersin İdman Yurdu’nun yeni yönetimi ve takım oyuncuları ile bir araya geldi.

Mersin İdman Yurdu'nun Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan seçimde, kulüp başkanı seçilen Hamit İzol’ü tebrik etmek ve oyunculara destek vermek amacıyla bir araya gelinen yemekte konuşan Başkan Kocamaz, “Ramazan ayında Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda verdiğimiz iftarda ben açık açık bu şekilde takımın yürütülemeyeceğini söyledim. Eğer burada hala eski anlayışla devam edecekseniz, parasız pulsuz sadece namınız yürüsün diye bu takımın kulüp başkanlığını yapacaksanız bu iş olmaz dedim. Arkadaşlar ısrarla bu işe devam edeceklerini söylediler. Nitekim takım Mersin’e yakışmayacak bir noktaya geldi. Televizyonlarda bilen bilmeyen insanlar bizim aleyhimizde ve Mersinliler aleyhinde konuşmalar yaptı. Bu işin böyle gitmeyeceğini biz gördük ve Hamit Beyle birkaç görüşme yaptık. Bu takım bu şekilde hızla uçuruma doğru gidiyor. Bir şeklide dur demek zorundayız dedik” dedi.

“Biz Mersin İdman Yurdu’na elimizden gelen desteği vereceğiz”

Konuşmasında oyunculara seslenen Başkan Kocamaz, “Geçen yıl birçoğunuz yine takımdaydınız. Ne kadar mücadele ettiğinizi biliyoruz. Kişisel olarak kabiliyetlerinizi biliyoruz. Aranıza yeni arkadaşlar da katıldı. Mersin İdman Yurdu küllerinden yeniden doğacak. Siz üzerinizdeki külü üflediniz. Bunun devam etmesi lazım ki Mersin’e moral versin. Etimesgut galibiyetiniz bile Mersin’de insanların gönlünü rahatlattı.  Biz Mersin İdman Yurdu’na önceden olduğu gibi elimizden gelen desteği vereceğiz. Yasal olarak belediyelerin bütçeden profesyonel kulüplere destek vermesi mümkün değil. Ama biz daha önce yaptığımız gibi yine birilerinden ricayla belli bir bütçeyi buraya aktaracağız. İnşallah Mersin halkı da sizin yeniden dirilişinizden umutlanır ve bu işe biraz daha sıcak bakmaya başlar” şeklinde konuştu.

“Yeter ki kendinize inanın ve yönetime güvenin”

Takım başarılı olduğunda tüm Mersin’in kendilerini destekleyeceğini ifade eden Başkan Kocamaz, “Biliyorsunuz, başarırsanız herkes yanınızda olur. Başaramazsanız herkes sizden uzak durur. Başardığınız zaman sanki o başarıyı kendileri yakalamış gibi gurur duyarlar. Ama biraz kötüye gittiğiniz zaman herkes size sırtını döner. Onun için insanları yanınızda tutmanız gerekiyor. Bunun için de başaracaksınız. Hepiniz delikanlı, civan insanlarsınız. Sizi yenenler sizden güçlü değil” ifadelerini kullandı.

Etimesgut galibiyeti hakkında konuşan ve takımı tebrik eden Başkan Kocamaz, “Sizler, yeter ki kendinize inanın ve yönetime güvenin. Geçmişteki tecrübelerden dolayı hepinizin kafasında soru işareti olduğunu biliyorum. Fakat arkadaşlar böyle zor bir zamanda, bu riski üstelendiler. Fedakârlık yapıyorlar. Böyle bir ortamda aslında hiç kimse görev almak istemez. Mersin’e ve Mersin İdman Yurdu’na olan bağlılıklarından böyle bir görevi üstlendiler. İnşallah kentin bütün dinamiklerinin harekete geçmesiyle, yönetime güvenmesiyle hem siz rahat edeceksiniz, hem de bizler bu moral bozukluğundan kurtulacağız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” diye belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79