Başkan Turgut, ‘Şampiyonluk Silifke’ye yakışır’

Başkan Turgut, ‘Şampiyonluk Silifke’ye yakışır’

Başkan Turgut, ‘Şampiyonluk Silifke’ye yakışır’

2018-2019 futbol sezonunda BAL liginde mücadele edenMedcem Silifke Belediyespor, hafta sonu oynanan A. Kiremithanespor karşılaşmasında 2-0 galip gelerek liderlik koltuğuna oturdu.

Takımın onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Medcem Silifke Belediyespor takımımızı, kulüp yöneticilerimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Belediyespor'a gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Takımımız şuan lider durumda. İnşallah bu sezonda şampiyon olacağız. Emin adımlarla şampiyonluğa ilerlemeye hep birlikte devam ediyoruz.

Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Benimle birlikte takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Başarılarla dolu şampiyon olarak bu sezonu tamamlamalıyız. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu başarımızı sürdürerek, takımımızı daha da ileriye götüreceğiz’ dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36