Belediye Sporlu yöneticilerden Mersin ASKF’ye ziyaret

Belediye Sporlu yöneticilerden Mersin ASKF’ye ziyaret

Belediye Sporlu yöneticilerden Mersin ASKF’ye ziyaret

Yeni bir yönetimle, yeni bir hedeflerle  yola çıkan Mersin Süper Amatör  Küme’ de  mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediye Spor’ lu  yöneticiler, Mersin Amatör Spor  Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’ yi ziyaret etti.

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Medcem Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu, taraftarlardan, basından sorumlu yönetim kurulu üyesi Alp Kadıoğlu ve alt yapı ve tesislerden sorumlu Salim Duman, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ve Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş’ a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren   Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Mithat Erbaş “Silifke Spor  geçmişiyle, tarihiyle, başarılarıyla dolu Mersinimizin güzide bir kulübümüz, yeni göreve gelen yöneticilere hayırlı uğurlu olsun, Medcem Silifke Belediye Spor inşallah Süper Amatör Küme hak ettiği yerde olur, başarılar dilerim.” Dedi.

Medcem Silifke Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ise “Kulüp olarak yeni bir yapılanma içine girdik. Bağlı bulunduğumuz Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş’a nezaket ziyaretinde bulunduk. Samimiyetleri ve içtenlikleri için teşekkür ediyorum. Hepimiz futbolun içinden gelen insanlarız, Medcem Silifke Belediye Sporumuz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36