Belediyespor yönetiminden Başkanvekili Sadık Altunok’a ziyaret

Belediyespor yönetiminden Başkanvekili Sadık Altunok’a ziyaret

Belediyespor yönetiminden Başkanvekili Sadık Altunok’a ziyaret

 

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u makamında ziyaret ederek belediye spor forması hediye ettiler.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

15 Haziran Cumartesi günü yapılan Medcem Silifke Belediyespor Olağan genel kurulda divan başkanlığını Gürhan Dölek, divan üyeliklerini ise Mehmet Kafes ve Ahmet Şimşek yaparken, yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Gürhan Dölek, Alp Kadıoğlu, Halil Sarı, Mehmet Özel, Salim Duman, Sadık Çelik, Selçuk Kuztaş, Adem Karataş, Ayhan Ozan Yılmaz’dan oluştu.

Kongre sonrasında ilk ziyaretlerini Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a yapan Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, başkan vekili Sadık Altunok’tan destek sözü aldılar.

 

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek “Belediyespor’da yeni bir beyaz sayfa açtık. Yeni yönetimimizle birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu sene takımımız Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Bugünde Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’u ziyaret ettik. Silifke Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’ın da görüş önerilerini olurunu aldı ve yönetimimizi oluşturduk. İnşallah kendisi de en kısa sürede aramızda olur. Silifke Belediyespor, sadece futbolla değil, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm branşlarında da faaliyet  gösterecektir. Silifke’de birçok yetenekli gencimiz var. Futbol da ise öncelikle hoca konusunda devam edip etmeyeceğimizi belirleyeceğiz, iç transferler, dış transferler konusunda da gerekli adımları atacağız. Medcem’in de sponsor olma olmama konusunda net bir bilgi yok, görüşmelerimiz devam ediyor. Orası olmaz ise başka firmalarla kurumlarla görüşeceğiz. Futbol maddi manevi desteksiz olmuyor. İlk etapta her zaman hedefimiz şampiyonluk ama altyapıya ve tesislere daha da büyük önem vereceğiz. Ben ve yönetimdeki birçok arkadaşım futbolun içinden gelen insanlarız. Amatörün sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlara çözüm üreteceğiz yardımcı olacağız. Sağolsunlar Belediyemizde arkamızda ve destek verecek. Yeni yönetimimiz, Silifkemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok “Medcem Silifke Belediyespor, belediyemizin takımı ve ismini taşıyor, yönetim kurulunda bulunan arkadaşların hepsi genç, pırıl pırıl ve gelecek vaat ediyorlar. Belediye olarak ta maddi manevi takımımızı destekleyeceğiz, yanında olacağız. Sadece futbolda değil diğer branşlarda da Silifke Belediyesporu bir marka okul haline getirerek Silifke’den birçok gencimizin çıkmasına yardımcı ve vesile olacağız. Yeni Yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun. Mersin Süper Amatör Küme’de başarılar diliyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36