Çağdaş Gençlik Spor Kulübü’nden Erol Durmuşlu anısına turnuva

Çağdaş Gençlik Spor Kulübü'nden Erol Durmuşlu anısına turnuva

Çağdaş Gençlik Spor Kulübü’nden Erol Durmuşlu anısına turnuva

Silifke Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Okulu'nun Eski Milli Futbolcu Erol Durmuşlu anısına gerçekleştirdiği turnuvanın açılışı, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un top atışıyla başladı.

Silifkeli Eski Milli Futbolcu Erol Durmuşlu anısına düzenlenen Turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Halil Demir, Mustafa Akyüz, İnan Uçal, Mehmet Durmuşlu, Sadık Avcı, Ali Çobanoğlu, turnuvaya katılan futbolcular ve velileri katıldı. 

Turnuva öncesinde maddi ve manevi destekleriyle açılışı onurlandıran Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Sadık Avcı, Erol Durmuşlu’nun ailesi ve Mehmet Durmuşlu’ya, turnuva anısına plaket ve kulübün forması hediye edildi.

“EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEBRİK EDİYORUM”

Açılışta konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Silifke Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Bundan dolayı kentimizde her spor kulübüne imkânlarımız ölçüsünde katkı sunmaya devam ediyoruz. Ben genç ve başarılı futbolcularımızı tebrik ediyor, turnuvalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum. Emeği geçen antrenörlerimize, kulüp yönetimine ve çocuklarını böyle mutlu bir günde yalnız bırakmayan velilere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN BÜTÜN DAVETLİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

“Öncelikle bizleri böyle anlamlı ve mutlu bir günde yalnız bırakmadıkları için bütün davetlilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuşmasını gerçekleştiren Çağdaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Halil Demir ise, “Bizler gençlik ve spor kulüpleri olarak kentimizin sporcularıyla her zaman övünüyoruz. Dün olduğu gibi bugünde spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize imkân sağlandığında nasıl başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz. Geçmişte birçok milli futbolcu yetiştiren ilçemiz daha birçok gencimizi de bu yolda en iyi yerlere göndermektedir. Kulüp olarak düzenlediğimiz bu turnuvada ise eski milli futbolcumuz Erol Durmuşlu’yu anmak istedik. Turnuvaya katılan sporcularımızı, ailelerini ve onları yetiştiren antrenörleri kutluyorum. Bu anlamlı günde maddi ve manevi destekleri yanında açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran bütün davetlilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Açılışta düşüncelerini dile getiren İSTSİDER Başkanı Sadık Avcı ve Mehmet Durmuşlu’da, Erol Durmuşlu anısına düzenlenen turnuvada emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ettiler. Çağdaş Gençlik Spor Kulübü bünyesinde eğitimciler Seyfettin Genç U/11.12, Hamdi Seyran U/11.12, Ahmet Günay U/13, A. Selahattin Çergin U/14.15, Sadık Işık U/14.15, Ali Özdemir Juda Hocası, Kulüp Sekreteri Burcu Kaya, Halkla İlişkiler Sorumlusu Meltem Kunt, Kulüp Müdürü Ertan Sezer, Kulüp Basın Sorumlusu Hümmet Topal, Kaleci Eğitimci Mustafa Yalçıntaş, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Yüce yer alıyor.

 

 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36