Deplasmanda 3 gol 3 puan

Medcem Silifke Belediyespor, 22. hafta maçında Mersin deplasmanın da karşılaştığı Akdenizgücü’nü 3-0 yenerken, 59 puanla liderliğini sürdürdü.

Deplasmanda 3 gol 3 puan

B.A.L. yolunda emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Emrah Uçal, Tugay Şahin, Tufan Esin, Hamdin Kaya, Osman Özbek, Yusuf Eser (Çarli), İbrahim Can Direybetoğulları, Anıl Güler, Mehmet Kelleözü, Veysel Okur on biri ile çıktı.

Medcem Silifke Belediyespor ‘un gollerini 5.dakika ve 34.dakikada Mehmet Kelleözü, 44.dakikada Anıl Güler atarken, takımımız bir penaltı atışından da faydalanamadı. Karşılaşma öncesi Kaptan Tufan Esin aracılığıyla takıma çiçek takdim eden, Akdenizgücü Kulübüne de teşekkür etti.

Grupta liderliklerini sürdürdüklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz. Teknik heyet arkadaşlarımı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluk bizim olacak kimse merak etmesin. Birlik beraberlik içerisinde Şampiyon olup Bal’a çıkacağız. Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut’a, ana sponsorumuz MEDCEM’e, Kulüp Başkanımız Mehmet Ali Özer’e maddi ve manevi anlamında yanımızda oldukları için ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan Silifkelilere, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

Teknik Direktör İnan Uçal ise “Akdenizgücü karşılaşmasından 3-0 gibi net bir skorla galip geldiğimiz için mutluyum. Sahada futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki tüm maçlarımızı da kazanarak, playoff maçlarına lider girip 8 puanla başlayacağız. Bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Silifke Belediyespor Yönetim kurulu üyesi Mehmet Kafes ve Silifkeli taraftarlar izledi.

PAZAR GÜNÜ, TARSUSGÜCÜ GELİYOR

Medcem Silifke Belediyespor, 23.hafta maçında Pazar günü Silifke Şehir Stadında Tarsusgücü ile saat:14.00’da karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
Deplasmanda 3 Gol 3 Puan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36