'Emeği geçenlere teşekkür ederim'

'Emeği geçenlere teşekkür ederim'

'Emeği geçenlere teşekkür ederim'

 

2018-2019 futbol sezonunda, BAL liginde mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor ilk karşılaşmasını kendi sahasında İçel Spor ile gerçekleştirdi.

Medcem Silifke Belediyespor Takımı Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, maç öncesi takıma başarılar dileyerek, takıma bugüne kadar destek olup emeği geçen sporculara teşekkür etti.

EMEKTAR SPORCULARA VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut yaptığı konuşmasında, "Medcem Silifke Belediyespor takımımızın şu an için elde ettiği başarı ve bugünlere gelmesinde, emektar futbolcularımızın ve yöneticilerimizin emeği var katkısı var. Şehir olarak kendilerine teşekkür borçluyuz. Silifke’de ki spor alt yapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek.  Bir taraftan takımın başarısı, inşallah daha da iyiye gitmesi amaçlanırken, diğer taraftan da tesisleşme ve özellikle kulübün alt yapısı adına iyi işlerin yapılması takımımızın başarısı ve kulübün sürekliliği açısından da oldukça önemlidir. Silifke olarak Silifkeliler olarak kentimizde spora ve sporcuya her zaman önem verdik ve bunu da yaptığımız hizmetlerle gösteriyoruz ’dedi.

“YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Medcem Belediyespor oyuncularına, idari ve teknik kadrosuna başarılar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Takımımızı, kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Silifke spora gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Benimle birlikte takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans sergilendi. Takımımızın bu kararlılığını ve başarısını yeni sezonda da görmek istiyoruz. Kulüp başkanı ve yönetici arkadaşlarımıza, idari ve teknik kadromuza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Başarılarla dolu yeni bir sezon diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79