ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

      

 Erdemli belediyesi yaz spor okullarının kapılarını araladı. Her yıl düzenlenen yaz spor okullarının çalışmalarını ziyaret edip belediye sporun yaz spor okuluna katılan 300 minik sporcuya spor malzemesi dağıtan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, zeki, çevik ve dinamik gençlere bu ülkenin ihtiyacı olduğunu söyledi

 

Erdemli Belediyesi Erdemli Belediyespor Kulübü ile birlikte açmış olduğu yaz spor okulları kapsamında çocuklara spor malzemesi dağıtarak onları sevindirdi. Düzenlenen program kapsamında; yaz tatilini sağlıklı ve verimli geçirme fırsatı vererek onları sokakta edinebilecekleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada çocukların kendi gelecekleri olduğunu ve geleceğe yatırım yaptıklarını vurguladı. Küçük yaşta gençlerin ve çocukların sportif yeteneklerini de geliştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Tollu, "Onlar için yatırımlar yapıyoruz. Onlar için çalışıyoruz. Çocuklarımızın yaz tatillerinde boş olmamaları için, vakitlerini kahvehane, internet ve oyun salonlarında, sokaklarda vakit öldürerek heba etmemeleri için bu kursları açıyoruz. Onları motive etmek, teşvik etmek ve sporu sevdirmek için spor kıyafeti ve spor malzemeleri armağan ettik. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Başkanın açıklamasından sonra eğitime katılan öğrencilere şort, tişört, çorap hediye edildi. Sevinçleri gözlerinde okunan çocuklar da kendilerine bu imkanı tanıyan Erdemli Belediyesine teşekkür ettiler. Yapılan bilgilendirmede, Erdemli Belediyesinin her alanda olduğu gibi spora da desteğinin devam edeceği dile getirildi ve yaz spor kurslarının okul açılışlarına kadar süreceğini kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36