Filenin Yörükleri” 1. Lig yolunda tutulamıyor

Filenin Yörükleri” 1. Lig yolunda tutulamıyor

Filenin Yörükleri” 1. Lig yolunda tutulamıyor

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. lig 4. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü, 6. hafta maçında Silifke Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Kayseri temsilcisi Hürriyet MTAL’yı 25-13, 25-16 ve 25-12 setlerle 3-0 yenerek 15 puanla namağlup liderliğini sürdürdü.

TAKIMIMIZI KUTLUYORUM

1.lig yolunda namağlup galibiyetlere devam eden takımı tebrik eden ve sporcuları kutlayan Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Şu ana kadar 5 maçta 5 galibiyet alan takımımız aldıkları galibiyetlerle bizlerin ve Silifkelilerin yüzünü güldürüyor. İnşallah bu performansı sene sonuna kadar devam ettirerek, 1. Lige çıkacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kılıç Silifke İdman Yurdu Genel Sekreteri ve Voleybol Şube Sorumlusu Mustafa Göksu Aydemir, “Grupta çok iyi maçlar çıkararak galibiyetler alıyoruz. Takımımız aile oldu, birlik beraberlik içerisinde çalışarak maçlarda başarılı oluyoruz. İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız. Silifke Kapalı Spor Salonuna gelen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kılıç Silifke İdman Yurdu Antrenörleri Eyüp Doğan ve Ali Çetin, “Sporcularımızı kutluyoruz. Karşılaşmalara çok iyi hazırlanıyoruz. Maçlarımızda iyi mücadele ediyoruz. Sporcularımız oynadıkları maçları zevk alarak oynuyorlar ve skora yansıyor. Kılıç Silifke İdman Yurdu’nu daha da güzel günler bekliyor. Önümüzdeki hafta Konya deplasmanında Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maça da iyi hazırlanıp liderliğimizi devam ettireceğiz.”dedi.

Karşılaşmayı Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, Kılıç Silifke İdman Yurdu Genel Sekreteri ve Voleybol Şube Sorumlusu Mustafa Göksu Aydemir, Kılıç Silifke İdman Yurdu yöneticileri, siyasi parti başkanları, temsilcileri, taraftarlar ve Silifkeliler izledi.

KILIÇ SİLİFKE İDMAN YURDU, KONYA DEPLASMANINDA

Ligde namağlup lider olarak yoluna devam eden Kılıç Silifke İdman Yurdu, 7. hafta maçında 12-12-2021 Pazar günü saat 14.00'da Konya-Fatih Sultan Mehmet Spor Tesislerinde Konya Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36