Filenin Yörükleri Güç Depoluyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. lig 3. grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kılıç Silifke İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına Kapızlı ve Susanoğlu sahillerinde günde çift antrenmanla devam ediyor.

Filenin Yörükleri Güç Depoluyor

  Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. lig 3. grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kılıç Silifke İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına Kapızlı ve Susanoğlu sahillerinde günde çift antrenmanla devam ediyor.

Antrenörler Eyüp Doğan ve Ali Çetin nezaretinde günde çift idmanla çalışmalara devam eden Kılıç Silifke İdman Yurdunda, oyuncular antrenman sonralarında denize girerek yorgunluklarını atıyor.

Dinamik ve yetenekli bir kadro kurmak için titiz bir çalışma yaptıklarını  ve eksik bölgelere 2-3 transfer yaparak kadro yapılanmasını tamamlayacaklarını belirten Kılıç Silifke İdman Yurdu Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, “Bu yıl ciddi yatırımlar yaparak hedefimize ulaşmak tek düşüncemiz. Silifke halkının desteği ile 1.lige çıkmak istiyoruz. Önceliğimiz Play Off’a kalmak sonra finallerde sonuca gitmek. Antrenörlerimiz ve voleybolcularımız antrenmanlara devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını sezon sonunda alacağız."dedi.

SPONSORLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Her zaman takımlarına maddi manevi destek veren sponsorlara ve iş insanlarına çok teşekkür ettiğini  belirten Kılıç Silifke İdman Yurdu Başkan Yardımcısı Cemil Parlar,"Başta 2 yıldır ana sponsorumuz olan Kılıç Holding yönetimine, Bursa'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kaşif İslim'e, Vodafone Hilal İletişim’e, Orbit Enerji Vahit Kaya'ya, Yeşil Maki Cafe sahibi Mustafa Göksu Aydemir'e, Silifke İletişim  Kerim Aktaş'a, Selefkos Turizm Ozan Yel' e, Gözde Yemekçilik Ahmet Yıldırım'a, Olba Süt İsmail Köroğlu'na, Av. Tayfun Uysal'a ve adını sayamadığımız iş insanlarına ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. El birliği ile takımımızı 1. lige çıkaracağız." dedi.

2020-2021 sezonunda güçlü bir kadro ile Play Off’a kalmanın planlarını yaptıklarını belirten Kılıç Silifke İdman Yurdu  Antrenörü Eyüp Doğan "Bu yıl biz başarılı olmak için planlamalarımızı yapıyoruz. İyi bir kadro kurduk ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Silifkelilerin desteklerini bekliyoruz. Hedefimiz kesinlikle 1. Lige çıkmak. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Sabah ve akşam deniz kenarında sahilde çalıştıklarını belirten Kılıç Silifke İdman Yurdu  Antrenörü Ali Çetin,"Oyuncularımızla birlikte sahilde koşu yaparak kondisyonumuzu arttırıyoruz  ve antrenman çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Yeni sezona güç ve enerji depolayarak giriyoruz. Önümüzdeki antrenmanlarda da salon çalışmalarımıza devam edeceğiz. Maçlarımız 25 Ekim'de başlayacak. O zamana kadar lige hazır olup maçlarımızı oynayacağız. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36