Gülnarspor, liderliğe devam dedi

Gülnarspor, liderliğe devam dedi

Gülnarspor, liderliğe devam dedi

2019-2020 Mersin 2. Amatör Küme Silifke Grubunda üçüncü haftanın maçları tamamlanırken, Gülnarspor, oynadığı 3 karşılaşmadan galip gelerek 9 puanla liderliğe oturdu.

2. Amatör Küme'de 3. hafta karşılaşmalarında Silifke Bahçeköyspor 2-0 Taşucuspor, Aydıncıkspor 0-3 Anamur Gençlikspor, Gülnarspor 6-2 Silifke İdmanyurdu sonuçları alındı.

Teknik heyeti ve futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik eden Gülnarspor Başkanı Ömer Tol,"Takımımız iyi yolda gidiyor. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Oynadıkları 3 karşılaşmadan da galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Gülnarspor Teknik Direktörü Erkan Aydın,"Oynadığımız 3 karşılaşmadan da galip ayrılarak grubumuzda liderliğimiz devam ediyor. Her hafta oyunumuzun üzerine koyarak ve iyi mücadele ederek maçlarımızdan galip gelmek istiyoruz. Bizleri destekleyen yönetimimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gülnarspor daha iyi yerlerde olacak.

Ligde Gülnarspor 9 puanla liderliğini sürdürürken, Anamur Gençlikspor'da 7 puanla ikinci sırada bulunuyor. 4. hafta karşılaşmalarında Taşucuspor - Gülnarspor, Anamur Gençlikspor - Silifke İdmanyurdu, Bahçeköyspor - Aydıncıkspor karşılaşmaları oynanacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36