Kadınlar yaz boyunca sağlıklı yaşam için belediye kursunda buluşuyor

Kadınlar yaz boyunca sağlıklı yaşam için belediye kursunda buluşuyor

Kadınlar yaz boyunca sağlıklı yaşam için belediye kursunda buluşuyor

 

Belediye spor merkezinde formda ve zihinde kalıyorlar

KADINLARA ÖZEL SPOR SALONU YAZ BOYUNCA HİZMETTE

Erdemli Belediyesi spor merkezi uzman eğitmenler eşliğinde kadınlara yaz boyunca spor hizmeti sunmaya devam edecek. Belediyenin kadınlar için hizmete soktuğu spor merkezi büyük rağbet gördü. Kadınlar, belediye spor merkezinde, haftanın en az 3 günü uzman hocalar eşliğinde aerobik, step ve pilates gibi spor dallarıyla yaz boyunca da form tutmaya devam ediyorlar.

 

Erdemli Belediyesi sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra vatandaşlarımızın yararlanabileceği spor merkezleri ile de hizmet vermeye devam ediyor. Belediye spor merkezi ile Erdemlililere formda kalma imkânı sunulurken, eğitmenler tarafından kadınlar, haftanın en az 3 günü 1'er saatlik bir çalışma dahilinde aerobik, fitness, step, plates, egzersiz eğitimleri ile formda ve zihinde kalıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR YAPIYORLAR

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen kadınlar Erdemli Belediyesi spor merkezinde sağlıklı yaşam için aradığını buluyor. Yetkililerden yapılan açıklamada; spor eğitim merkezinde aerobik, fitness ve plates eğitimlerinden sonra yogo faaliyetine başlandığı bildirildi. Belediye spor merkezlerindeki plates ve fitness eğitimleri sayesinde Erdemlili kadınlar problemi olan fazla kilolardan kurtulurken, fit bir bedene kavuşuyor. Eğitimlerin alanında uzman kişiler tarafından verildiği kaydedilirken, yetkililerden yapılan açıklamada; sıcak havaya rağmen çalışmaların haftanın en az 3 günü gerçekleştiği ve 200 kadının katıldığı bildirildi. Erdemli Belediyesi spor merkezi eğitmenleri tarafından yapılan açıklamada ise aerobik, fitness ve plates eğitimlerine katılanların bu sporlarla formda kaldıklarına dikkat çekildi.

BAŞKAN TOLLU: VATANDAŞIMIZA EN İYİYİ SUNMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada; ‘’Erdemli Belediyesi olarak, teknik belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz ile de vatandaşımıza en iyiyi sunmanın gayreti içerisindeyiz" diye konuştu. Sağlıklı bir gelecek için, tüm kadınları spor merkezine beklediklerini belirten Başkan Tollu, ''spor merkezimiz bünyesinde çalışan alanlarında uzmanlaşmış eğitmenlerimiz Erdemlili kadınlarımıza eğitimler veriyor. Bütün kadınlarımızı spora davet ediyoruz. Çeşitli spor dalları ile sağlıklı bir yaşam sürdürmek için belediyemizin sizlere sunduğu bu hizmetlerden yararlanmalısınız" açıklamasında bulundu.

AVGADI'YA SPOR KURSU MÜJDESİ

Başkan Tollu, spor merkezlerinin yaz boyunca devam edeceğini bildirirken, Avgadı yaylasında step ve pilates kurslarını vatandaşlarla buluşturmayı planladıklarını müjdeledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79