Kılıç Silifke İdmanyurdu sezona hazır

Kılıç Silifke İdmanyurdu sezona hazır

Kılıç Silifke İdmanyurdu sezona hazır

 

Silifke İdmanyurdu, 2018-2019 sezonunda Kılıç Silifke İdmanyurdu olarak mücadele edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Liginde mücadele edecek olan Silifke İdmanyurdu, ana sponsorluk anlaşmasını Türkiye’nin önde gelen deniz ürünleri firması Kılıç Holding ile sağladı.

 Yapılan anlaşmanın ardından Silifke İdmanyurdu, bu sezon Kılıç Silifke İdmanyurdu ismiyle sahalarda boy gösterecek.

Kılıç Holding Proje Müdürü Melih Geçgil, ve Mehmet Güven, yapılan sponsorluk antlaşmasının ardından Kılıç Silifke İdmanyurdu Kulüp Başkanı Av. Gürhan Dölek ve Antrenör Eyüp Doğan’ı ziyaret etti.

Amaçlarının gençlerin yanında olarak sağlıklı nesiller yetiştirmeye katkı sunmak olduğunu ifade eden Kılıç Holding Proje Müdürü Melih Geçgil, “Kılıç Holding olarak her zaman sporun ve sağlıklı yaşamın yanında yer aldık. Bu gün de Silifkemiz’i Türkiye Erkekler Voleybol Liginde temsil edecek olan Silifke İdmanyurdu takımımıza katkı sunmak ve Silifke’nin gençlerinin yanında olmak için Silifke İdmanyurdu takımımıza ana sponsor olduk. Umarım başarılı bir sezon geçirirler ve şampiyonluğu göğüslerler. Bizim takımımıza ve sporculara inancımız tam” dedi.

Yapılan sponsorluk anlaşmasının Silifkeli gençler için büyük bir yatırım olduğunun altını çizen Kılıç Silifke İdmanyurdu Kulübü Başkanı Av. Gürhan Dölek, “Silifke İdmanyurdu Erkek Voleybol takımı olarak kısa sürede iyi yerlere geldik. Şuanda Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Liginde mücadele edeceğiz. Kılıç Holding takımımıza büyük destek sağlayarak takımımızın ana sponsoru oldu ve daha da güçlendik. Umarım yakın zamanda başlayacak olan ligimizde şampiyon olur ve Silifke’nin takımını bir üst lige taşırız. Takımımızın bu denli güçlenmesi ve sponsorların sağlanmasında büyük emeği olan başta Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e, takımımızı sponsor olarak destekleyen Kılıç Holding Başkan Vekili İhsan Bozan’a ve Kılıç Holding Proje Müdürü Melih Geçgil’e, bu günlere gelmemizde emeği olan Kurthan İnşaat’a ve Yel Taşımacılık ile Silifkeli taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan; Geçtiğimiz yıl Türkiye Voleybol 2. ligine çıkan ve iyi bir sezon geçiren Silifke İdmanyurdu Voleybol takımı hazırlıklara başladı.

2018-2019 Sezon kuraların çekilmesiyle birlikte 2. Lig 4. gurupta mücadele edecek olan kırmızı Siyahlılar oyuncu transferinde de atağa geçti. İç transferde orta oyuncu Taner İnal’la bir yıllık sözleşme imzalandı. Silifke İdmanyurdu’nun bu sezon malzeme sponsoru ise Silifke’nin yetiştirdiği genç iş adamlarından Bursa’da  yaşayan Hasan Kaşif İslim oldu.  İslim, takıma forma, antreman malzemesi ve eşofman desteğinde bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79