Liderden farklı skor

Medcem Silifke Belediyespor gol oldu yağdı. 6-0

Liderden farklı skor

Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Yenişehirspor’u 6-0 yenerken, 68 puanla liderliğini sürdürdü.

Medcem Silifke Belediyespor,“Güçlü Kadın, Güçlü Silifke Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun” pankartıyla sahaya çıktı

Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Ramazan Koca, Tugay Şahin, Tufan Esin, Hamdin Kaya, Osman Özbek, Yusuf Eser (Çarli), İbrahim Can Direybetoğulları, Anıl Güler, Mehmet Kelleözü, Malik Sercan Gök on biri ile çıktı.

Ev sahibi takım, İlk yarıda ve ikinci yarıda da üstün oynadığı karşılaşmada, takım attığından çok daha fazla gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, Bal yolunda bir engeli daha aştı.

Anıl Güler attığı 3 golle (hat-rick) yaparken, Medcem Silifke Belediyespor’un gollerini 6.dakika,27.dakika, 34.dakikada Anıl Güler, 43.dakikada Yusuf Eser(Çarli), 61.dakikada Malik Sercan Gök, 75.dakikada Mehmet Kelleözü attı.

Karşılaşmayı farklı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel bir oyunla farklı galip geldik ve liderliğimizi sürdürdük. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. İnşallah birlik beraberlik içerisinde şampiyon olacağız. Bizlere maddi manevi destek veren başta Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a, ana sponsorumuz MEDCEM’e, yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kulüp olarak, Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, emekleriyle bizleri bugünlere getiren, hayatı yaşamaya değer kılan; anne, eş, kardeş, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz. Takımımız, Cumartesi günü Mersin deplasmanında Kuvayi Milliyespor ile oynayacak.”dedi.

Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal, “Sahada iyi mücadele ettik. Futbolcularım verilen görevi sahada en iyi şekilde yaptılar. Bu sene birlik beraberlik içerisinde Bala çıkacağız. Cumartesi günü de Mersin deplasmanında Kuvayi Milliyespor’u yenerek Playoff maçlarına 8 puanla başlamak istiyoruz, bunu da yapacak gücümüz var. Deplasmanlarda ve kendi evimiz olan Silifke Şehir Stadını her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan ve yağmur, çamur, soğuk, yaz, kış demeden bizleri canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyoruz.”dedi

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Turgut, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü yönetim kurulu Üyesi Mehmet Kafes ve taraftarlar izledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36