“Maskeni Tak, Uçmana Bak”

“Maskeni tak, uçmana bak” sloganıyla Torosların zirvesinden, Erdemli Akpınar yaylasından, maske kullanımına dikkat çekmek için paraşütle uçtular.

“Maskeni Tak, Uçmana Bak”

“Maskeni tak, uçmana bak” sloganıyla Torosların zirvesindenErdemli Akpınar yaylasından, maske kullanımına dikkat çekmek için paraşütle uçtular.
Mersin Üniversitesi hazırladığı,  Erdemli Belediyesi’nin destek verdiği programda renkli görüntüler vardı.

Akpınar yaylası 2 bin rakımlı Göktepe mevkinde Erdemli Belediyesinin ‘’Maskeni tak, uçuşunu yap güzellikleri keşfet’’ sloganı ile gerçekleştirilen yamaç paraşütü etkinliğine Mersin, Adana, Osmaniye, Karaman, Trabzon ve Rize illerinden toplam 20 paraşütçü katıldı. Etkinliğe, doğa yürüyüşçüleri ile birlikte bisiklet grupları da katıldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu maske kullanımına dikkat çekmek için maskesini taktı ve paraşütle uçtu. Etkinlik öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘’Belediyemizin ‘maskeni tak, uçmana bak’ sloganı ile yamaç paraşütü ile bölgemizi havadan keşfetmek için uçuyoruz. 0 rakımdan 2 bin 500 rakıma kadar Erdemlimizin her bir santimetresi güzelliklerle dolu. Erdemlimizin turizminin gelişmesi adına yerden olduğu kadar havadan da keşfedilmesi ve görülmesi gerekir. Bu tür etkinlikler yerel ve kırsal turizmin gelişmesini bölgemizin tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Herkesi bölgemizi havadan keşfe ve adrenaline bekliyoruz’’ diye konuştu.

Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Nazlı Atıcı ise, pandemi nedeni ile maskeleri takarak uçuşa geçmek için Göktepe’ye çıktıklarını belirtti.

 Sportif faaliyetlerin bölge ekonomisine katkı sunacağına dikkat çeken Akpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Serin, “ özellikle turizm açısından, dağ sporlar açısından, ev pansiyonları açısından çok büyük katkıları olacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79