Medcem Silifke Belediye spor, şampiyonluğa yakın

Medcem Silifke Belediye spor, şampiyonluğa yakın

Medcem Silifke Belediye spor, şampiyonluğa yakın

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. grupta mücadele eden Medcem Silifke Belediye spor, Ceyhan Deplasmanında Ceyhanspor’u 2-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Nağmalup lider Medcem Silifke Belediye spor, galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Ceyhanspor’u Necati ve Tugay’ın 90+7 de attığı frikik golüyle yendi. Tugay’ın attığı golden sonra Silifke teknik heyet futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Ligin son maçında Medcem Silifke Belediye spor, bu hafta lig ikincisi 68 Aksarayspor ile Silifke Şehir Stadında şampiyonluk maçına çıkacak. Medcem Silifke Belediye spor’a son maçta 1 puan yeterli olurken, maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Ceyhanspor maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediye spor Teknik Direktörü Gürsoy Turan “Futbolcularımı tebrik ediyorum, hepsi çok iyi mücadele ettiler. İnşallah son maçta kendi saha ve seyircimiz önünde 68 Aksarayspor’u yenerek şampiyon olacağız. Bizleri destekleyen ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmayı izleyen ve takımı yalnız bırakmayan Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan ise “Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Silifke kenetlendi, teknik heyetimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza güveniyorum. İnşallah son maç olan 68 Aksarayspor’u Silifke’de yenip takımımız şampiyon olacak. Silifkemiz 3.ligi hak ediyor.”dedi.

Karşılaşma sonunda soyunma odasında büyük bir sevinç yaşanırken, teknik heyet  ve futbolcular galibiyeti doyasıya yaşadılar.

Karşılaşmayı  MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan  Belediye Meclis Üyesi  Enes Buğra Genç ve taraftarlar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36