Medcem Silifke Belediye Spor Transfere Devam Ediyor

Medcem Silifke Belediye Spor Transfere Devam Ediyor

Medcem Silifke Belediye Spor Transfere Devam Ediyor


2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu olarak bu sene Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor dış transferde Nevşehirspor Gençlik’ten tecrübeli futbolcu Ulaç Çağlayan ile anlaşmaya vardı.

Medcem Silifke Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Özer “Silifkemize yakışır bir kadro kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Silifkelilere, taraftarlarımıza geçen sene olduğu gibi bu senede göze hoş gelen bir futbol izlettireceğiz. Takımımıza maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Silifke layık olduğu yerde olacak.”dedi.

İyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Bölgesel Amatör Ligde iyi bir kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda öncelikle iç transferimizi bitirdik ve futbolcularımızla anlaştık. Nevşehirspor Gençlik’ten Sağ bek ve Sağ açık oynayabilen Ulaç Çağlayan ile anlaştık. Futbolcumuz 3 yıl Fenerbahçe, 2 yıl Kartalspor, 2 yıl Mersin İdman Yurdu, 2 yıl Malatyaspor, 2 yıl Adana Demirspor, Gaziosmanpaşaspor, Küçükköyspor, Kocaeli Birlikspor, 2 yıl Göztepe, Sarıyer, Meski ve Nevşehirspor Gençlik takımlarında oynadı. Futbolcumuzun tecrübesinden, ağabeyliğinden, bilgisinden yararlanacağız. Futbolcumuza tekrar hoş geldin derken, Takımımıza ve Silifke’mize hayırlı olsun. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz gerekli görülen yerlere transfer yapmaya devam edecek.”dedi.

GENÇ OYUNCULARLA DA ANLAŞILDI

Medcem Silifke Belediyespor ayrıca genç oyuncular, kaleci Canberk Engez, Ceyhan Belediyespor Futbol Kulübünden Mehdi Uz ve Nevşehirspor Gençlik’ten Necati Önal ile anlaştı. Futbolcular Mehdi Uz; 4 yıl Çiftlikköy Adonisspor, 2 yıl Kayserispor, Akdeniz Belediyespor, Ceyhan Futbol Kulübünde oynadı. Futbolcumuz Necati Önal ise; 7 yıl Çiftlikköy Adonisspor, Ödemiş Belediyespor, Akdeniz Belediyespor, Nevşehirspor Gençlik’te oynadı. Canberk Engez ise Adonisspor, Çanakkale Dardanelspor, Gülnarspor takımlarında oynadı.

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36