Medcem Silifke Belediye spor tutulmuyor

Medcem Silifke Belediye spor tutulmuyor

Medcem Silifke Belediye spor tutulmuyor

 

Medcem Silifke Belediye spor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kırıkhan spor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerken, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. grupta 3 puan önde lider olan Medcem Silifke Belediyespor, kalan 2 maçta 4 puan alırsa grubu şampiyon tamamlayarak playoff maçları oynama hakkı kazanacak.

Karşılaşma boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Medcem Silifke Belediyespor’un gollerini ilk yarıda Tugay Şahin ve Yılmaz Lüle atarken, 2. Yarı da da Mahsun Kara ve Burkay Ahmet Dikici’nin golleriyle Şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçtikleri için mutlu olduğunu belirten Medcem Silifke Belediye spor Teknik Direktörü Gürsoy Turan “ Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmamız gereken bir maçı taraftarlarımızın müthiş desteği ile birlikte kazandık. Artık önümüzde kritik 2 maç kaldı. Bu iki maçtan bize 4 puan yeterli ama, biz 2 maça da galibiyet parolasıyla çıkacağız ve 6 puan alarak şampiyon olacağız. Bizlere her zaman destek veren yanımızda olan yöneticilerimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Silifke’miz her şeyi hak ediyor. İnşallah bu takım 3. Lige çıkacak.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36