Medcem Silifke Belediyespor, 23 Nisan’da Şampiyonluğu Kutlayacak

Medcem Silifke Belediyespor, 23 Nisan’da Şampiyonluğu Kutlayacak

Medcem Silifke Belediyespor, 23 Nisan’da Şampiyonluğu Kutlayacak

Bölgesel Amatör Lige çıkan Şampiyon Medcem Silifke Belediyespor, Playoff grubu 9. maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Ormanspor’u 3-0 yenerken, 33 puanla liderliğini sürdürdü. Medcem Silifke Belediyespor büyük bir organizasyon ve görkemli kutla töreniyle 23 Nisan Cumartesi günü taraftarları önünde Şampiyonluk kutlamaları yapacak.

Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Sercan Pehlivan, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Hamdin Kaya, Ramazan Koca, Yusuf Eser (Çarli), Burak Bilgen, Mehmet Şıralı, Veysel Okur, Ahmet Sinan Salman on biriyle çıktı.

Medcem Silifke Belediyespor’un gollerini 14.dakikada Mehmet Şıralı, 33.dakikada Ahmet Sinan Salman ve 79.dakikada Kayhan Gezer attı.

ŞEHRİMİZİ KIRMIZI LACİVERT BAYRAKLARLA SÜSLEYELİM

Şampiyonluğun Silifke’ye hayırlı olmasını dileyen Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer “Ligin bitimine 4 hafta kala Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz grupta, Bölgesel Amatör Kümeye çıkmayı garantiledik. Takımımızın, sağlık sponsoru olan ve her zaman yanımızda olan Silifke Özel Olbamed Hastanesi, takımımız için bayraklar yaptırarak, başarı dileğinde bulunurken, Silifke'mizin cadde ve sokaklarında bayraklar yerini aldı. Silifke Özel Olbamed Hastanesi Müdürü Ozan Yılmaz ve Özel Olbamed Hastanesi yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Silifke halkını da seslenmek istiyorum, hep birlikte Silifke’mizin cadde, sokak, iş yerlerini kırmızı lacivert bayraklarla süsleyelim. Bizlerde Son maçımız öncesi taraftarlarımıza küçük bayraklar dağıtacağız.

23 NİSANDA 2 BAYRAMI HEP BİRLİKTE KUTLAYALIM

Şampiyonlukta emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Bölgesel Amatör Lige çıkan Şampiyon takımımız, Cumartesi günü Akdeniz Belediyespor maçı öncesi Silifke protokolünün katılımlarıyla, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte Anıt meydanından Silifke Şehir Stadına kadar kortej yürüyüş yapacağız. Akdeniz Belediyespor maçımız öncesi tribünlerde görsel şovlar, folklor ekibimizden Silifke yöresel oyunları yer alırken, 2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonluk kupamızı taraftarlarımız önünde alacağız ve hep birlikte Şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Maç bitiminde Teknik heyetimiz ve futbolcularımız otobüsle, taraftarlarımızın da katılımıyla birlikte Silifke Şehir Turu atarken, kutlamalara Silifke Anıt Meydanında devam edeceğiz.”dedi.

TARAFTARLARIMIZI STADA BEKLİYORUZ

Cumartesi günü taraftarları Silifke Şehir Stadına davet eden Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal “Cumartesi günü Silifkelileri, taraftarlarımızı Şampiyonluk kutlamalarımıza bekliyoruz. Deplasmanlarda ve kendi evimiz olan Silifke Şehir Stadını her maçımız da doldurarak bizleri yalnız bırakmayan ve yağmur, çamur, soğuk, yaz, kış demeden bizleri canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü saat 15:00’da Silifkelileri, taraftarlarımızı bizleri desteklemeye ve hep birlikte Şampiyonluk şarkıları söylemeye Silifke Şehir Stadına bekliyoruz.”dedi.

Karşılaşmayı Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kafes, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Medcem Silifke Belediyesporlu yöneticiler ve taraftarlar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79