Medcem Silifke Belediyespor 3. Lige yürüyüş yemeği düzenledi

Medcem Silifke Belediyespor 3. Lige yürüyüş yemeği düzenledi

Medcem Silifke Belediyespor 3. Lige yürüyüş yemeği düzenledi

Medcem Silifke Belediye Spor 3. lige yürüyüş yemeği Bahçesaray Restaurant’da gerçekleştirildi. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen kulübün yemeğine katılım yoğun olurken, gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gecede konuşan Silifke Belediye Başkanı ve MEDCEM Silifke Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke büyük bir kent. Bizler Silifke olarak önümüze hep büyük hedefler koymalıyız. Silifke turizmiyle, kültürüyle, ticaretiyle, sanatıyla her zaman üst liglerde olmalı. Sadece kendisine üst ligleri hedef almalıdır. Silifke’nin 3.lig veya 2. Ligde değil 1.ligde olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Silifke Belediye Başkanı ve MEDCEM Silifke Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’ında katıldığı yemeğe, Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, Oda Başkanları, İş adamları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kulüp futbolcularından birçok isim katıldı.

KULÜP BAŞKANI ÖZER, “BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISIDIR”

Takıma destek olan ve katkılarını esirgemeyen tüm sporseverlere, iş adamlarına ve vatandaşlara teşekkür ederek, açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, “Köklü bir tarihi olan ve aynı zamanda 2. Ligde ve 3. Ligde önemli başarılar yakalamış olan bu büyük kulübümüzün, yeni başarılara imza atarak güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi gerekiyor. Burada siz değerli Silifkelilerin ve sporseverlerin desteği, bizler için çok önemlidir.

Silifke Belediye Spor geçen sezon amatör spor şampiyonluğunu kucakladı ve gerçekten ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Medcem Belediye Spor’un himayesinde 300’e yakın genç sporcumuz lisanslı olarak bulunuyor. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Silifke’de sporumuzun gelişmesini ve yükseklere tırmanması sağlayanlar, kentimizin gerçek sahipleri olan yöremiz insanlarıdır. İşte bu birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirerek, gerçekleştirmiş olduğumuz 3. Lige yürüyüş yemeğine katılımlarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Elini taşın altına koyarak kulübümüze ve takımımıza destek çıkan, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bütün Silifkelilere ve bütün sporseverlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ERTAŞ, “TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Medcem Silifke Belediye Spor takımına ve yönetimine 3. Lig yolunda başarılar dileyen Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, “Öncelikle düzenlenen bu kaynaşma ve dayanışma yemeğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2017 yılının kazasız belasız ve şehit haberlerinin gelmediği, sporla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Buradan rahmetli Ünal Ünüvar’ı da rahmetle andığımı belirtmek istiyorum. Silifke uzun yıllar Mersin sporunun lokomotifi oldu. İbrahim Araycı’lar, Erol Durmuş’lar, Gürsoy’lar, Kurthan’lar, Vedat’lar, Tufan’lar ve daha aklımıza gelebilecek bir çok isimler var. Ama uzun yıllardan beri bir duraklama devrine girdi. Burada bu ilçenin gerek taraftarları olsun, burada yaşayan insanları olsun ve bu takıma destek verenler olsun 2. Lig ve 3. Lig yaşayan bir kulüp… Futbol alanında müthiş derecede potansiyel bir kaynak var. Bu kaynağı ve potansiyeli değerlendirmek lazım. Uzun yıllardan sonra bölgesel amatör lige çıkan Belediye Spor umarım bu sefer hedefledikleri ve düşündükleri yerlere çıkarlar. Şuan 3 takımımız olan Büyükşehir Meski Spor Kulübü, Toroslar Belediye Spor Kulübü ve Medcem Silifke Belediye Spor kulübümüzün amansız yarışı puan olarak devam ediyor. Umarım hak eden bu lige çıkar. Takımımıza 3. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN TURGUT, “SİLİFKE OLARAK BÜYÜK HEDEFLER DÜŞÜNMELİYİZ”

Gecede konuşan Silifke Belediye Başkanı ve MEDCEM Silifke Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bu olumsuz hava şartlarına rağmen yağmur çamur demeden gelerek bizlere destek veren bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Spor insanları bir araya getiren en önemli unsurdur. Siyasi görüş farkı olsa da hayat tarzı farkı olsa da bütün insanlar sporun etrafında buluşurlar. Bizde bu yıl Medcem Silifke Belediye Spor olarak bunu başardık ve bu salonda ki manzarada bunun en güzel örneği. Tribünlerde de bunu yaşıyoruz. Daha önce bin kişi olan tribün kapasitemiz, yetmediği için 400 kişilik ek tribün yaptık. 1400 kişilik tribün olmasına rağmen hala yetmiyor. İnşallah üst liglere çıktığımız zaman bu kapasiteyi daha da arttıracağız. Çünkü takımımız Silifke’nin takımı ve bütün Silifkelilerde takımına sahip çıkıyor. Eminim bundan sonra da sahip çıkacaklardır.

Tabi ki burada özveriyle çalışan insanlarımız var. Öncelikle kulüp başkanımız Mehmet Ali Özer, kendi işi dışında mesaisinin büyük bir kısmını kulübümüz için harcıyor. Genel kaptanımız Murat Araycı emekli olduktan sonra hiçbir karşılık beklemeden 24 saatini bu takıma harcıyor. Gecesini gündüzüne katmış durumda. Yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Teknik direktörümüz İnan Uçal ve diğer teknik arkadaşlarımız var güçleriyle çalışıyorlar. Malzemecisinden yöneticisine kadar bütün ekibimiz özveriyle çalışıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi başarı kolay gelmiyor. Çok güzel ve kaliteli bir takım oluşturuldu. Bizler Silifke olarak önümüze hep büyük hedefler koymalıyız. Çünkü Silifke büyük bir kent. Turizmiyle, kültürüyle, ticaretiyle, sanatıyla her zaman Silifke üst liglerde olmalı. Sadece kendisine üst ligleri hedef almalıdır. Ben Silifke’nin 3.lig veya 2. Ligde değil 1.ligde olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Silifke bunu hak ediyor ve köklü bir spor tarihine sahip…

Hedefimiz inşallah şampiyonluk ve ben inanıyorum ki bu şampiyonluğu da yakalayacağız. Katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dayanışma yemeği müzik eşliğinde devam etti.

  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36