Medcem Silifke Belediyespor, 3 puanı kaptı

Medcem Silifke Belediyespor,21. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Akdeniz Belediyespor’u 2-1 yenerken, 56 puanla liderliğini sürdürdü.

Medcem Silifke Belediyespor, 3 puanı kaptı

Medcem Silifke Belediyespor’un Özellikle ilk yarıda gol kaçırma rekoru kırdığı karşılaşmada takımın gollerini 7.dakikada Yusuf Eser, 59.dakikada Kaptanı Tufan Esin(P) attı. 

B.A.L. yolunda emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Emrah Uçal, Tugay Şahin, Tufan Esin, Hamdin Kaya, Osman Özbek, Yusuf Eser (Çarli), Ramazan Koca, Anıl Güler, Mehmet Şıralı, Hakan Tümkaya on biri ile çıktı.

Grupta liderliklerini sürdürdüklerini belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Kendi saha ve seyircimiz önünde galip geldiğimiz için mutluyuz. Teknik heyeti arkadaşlarımı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluk bizim olacak kimse merak etmesin. Birlik beraberlik içerisinde Şampiyon olup Bal’a çıkacağız. Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut’a, ana sponsorumuz M.E.D.C.E.M.’e maddi ve manevi anlamında yanımızda oldukları için ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan Silifkelilere, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal ise “Akdeniz Belediyespor karşılaşmasından farklı galip geldiğimiz için mutluyum. Sahada futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki tüm maçlarımızı da kazanarak, playoff maçlarına lider girip 8 puanla başlayacağız. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum Takımımız, 22.hafta maçında deplasmanda Akdenizgücü ile saat 16:00’da Mersin Suni Çim sahasında karşılaşacak.”dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36