Medcem Silifke Belediyespor 5.Grup’ta mücadele edecek

Medcem Silifke Belediyespor 5.Grup’ta mücadele edecek

Medcem Silifke Belediyespor 5.Grup’ta mücadele edecek


2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu olarak bu sene Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor, 3.lig yolunda 2016-2017 Bölgesel Amatör Ligde 5.grupta 12 takımla mücadele edecek.

3.lig yolunda iyi bir kadro kurdukların belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Bölgesel Amatör Ligde iyi bir kadro kurduk. 2016-2017 Bölgesel Amatör Ligde 5.grupta 12 takımla mücadele edeceğiz. Grubumuzda Adana 3(Adana Büyükşehir Belediyespor,Ceyhan Belediyespor, Ceyhan Doğanspor), Hatay 3(Körfezspor, İskenderun 1967 Spor, Belen Belediyespor) Mersin 3 (Meski, Toroslar Belediyespor,) Karaman 1(Karaman Belediyespor), Kilis 1(Kilis Belediyespor) Osmaniye 1(Osmaniyespor), Niğde 1(Tyanaspor) takımlarından oluştu. Fikstür çekimi ileri ki günlerde yapılacak. Yeni sezonumuz 25-26 Eylül 2016 tarihlerinde başlayacak. Yeni sezonumuz Camiamıza, taraftarlarımıza, Silifkemize hayırlı olsun.”dedi.

Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal, “Yeni sezon hazırlıklarımızı Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde sürdürüyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz.3.Lig için var gücümüzle çalışıyoruz. Grubumuz da iyi maçlar çıkararak başarılı olacağız. Yeni sezonumuz 25-26 Eylül 2016 tarihlerinde başlayacak. Çalışmalarımızı u tarihe kadar sürdüreceğiz. Bizlere maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

MERSİN DE DOSTLUK KAZANDI

3.lig yolunda yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Medcem Silifke Belediyespor,  Mersin’de Seyfi Ali Türkoğlu sahasında Mersin Süper Amatör Küme takımlarından Akdeniz Belediyespor ile sezonun ilk hazırlık maçını yaptı. Medcem Silifke Belediyespor, mücadeleden 5 -0 galibiyetle ayrılsa da skorun önemli olmadığı karşılaşma dostluk ve kardeşlik içerisinde oynandı, Medcem Silifke Belediyespor, ilk yarıda ve ikinci yarıda farklı on bir ile sahada mücadele etti. Futbolcuların istekli ve hırslı olmaları ve göze hoş gelen futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü. Medcem Silifke Belediyespor’un Gollerini; Malik Sercan Gök(P), Mehmet Şıralı, Kayhan Gezer, Semih Küçük, İbrahim Can Direybeytoğulları attı.

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79