Medcem Silifke Belediyespor, Şampiyonluğa Koşuyor. 3-2

Mersin Süper Amatör Kümede Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Toroslar Belediyespor'u 3-2 yenerken, 17 puanla liderliğini sürdürdü.

Medcem Silifke Belediyespor, Şampiyonluğa Koşuyor. 3-2

Playoff 3. maçından da galibiyetle ayrılan Medcem Silifke Belediyespor, geriye 7 maç kalan grupta en yakın rakibiyle puan farkı 8’e çıkardı. Maç öncesi Silifkeli taraftarlar teknik heyeti ve futbolcuları tek tek tribüne çağırırken, futbolcular alkışlarla cevap verdi

 HABER: ATİKE CEYLAN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan karşılaşmada Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, İbrahim Can Direybetoğulları, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Tufan Esin, Osman Özbek, Veysel Okur, Mehmet Şıralı, Anıl Güler, , Malik Sercan Gök, Ahmet Sinan Salman on biri ile çıktı. Karşılaşmada golleri 32.dakikada Mehmet Şıralı, 54.dakikada Tugay Şahin, 90+2’de Emrah Uçal attı. Medcem Silifke Belediyespor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, Toroslar Belediyespor karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

STAD TRİBÜNÜ DOLDU TAŞTI 

Maça yoğun ilgi gösteren Silifkeli taraftarlar stadı tıklım tıklım doldururken, stada sığmayan taraftarlar stad çevresinde bulunan tellerin arkasından karşılaşmayı izlerken, taraftarlar büyük ir coşkuyla takımlarını desteklediler. Karşılaşma bitiminde Teknik heyet, futbolcular büyük taraftarlarla birlikte büyük bir sevinç yaşarken, Şampiyonluk şarkıları söylendi. Taraftarlar ayrıca Silifke Şehir Stadı çevresine bir an önce tribün yapılmasına istediler.

 LİDER TAKIMIMIZI KUTLUYORUM 

Playoff grubunda Lider olan Medcem Silifke Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut “Takımımız, bizlerin yüzünü güldürdü. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Takımımız, Playoff maçlarında da başarılı olup Şampiyon olacaktır. Silifke’miz daha üst ligleri hak ediyor. Playoff maçlarında takımımıza başarılar diliyorum. Silifkeli taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

 TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Silifke stadını tıklım tıklım dolduran ve takımı destekleyen tüm taraftarlara teşekkür eden Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer “Takımımız hafta boyunca maça iyi hazırlandı ve güzel bir oyunla kazandık. Yolumuza devam ettik. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutlarken, taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 SİLİFKEMİZ, B.A.L.’LANACAK 

Karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “ En yakın rakibimizi yıktığımız için mutluyuz. En yakın rakibimizle puan farkını 8’e çıkardık. İnşallah diğer maçlarımızı da kazanarak Bala çıkacağız. Futbolcularımı kutluyorum. Bizlere maddi manevi destek veren başta Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Mustafa Turgut’a, ana sponsorumuz MEDCEM’e, yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 SİLİFKE ŞAMPİYON OLACAK 

Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal, “Sahada iyi mücadele ettik. Futbolcularım verilen görevi sahada en iyi şekilde yaptılar. Bu sene birlik beraberlik içerisinde Bala çıkacağız. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz”dedi.

 SİLİFKE KALESİ GOLE KAPALI 

Medcem Silifke Belediyespor Kaleci Antrenörü Ahmet Yalçıntaş nezaretinde çalışan kaleciler Selçuk Üredi ve Sercan Pehlivan kalelerini gole kapayarak Silifke’nin kalesinde hiç gol görmemesinde büyük bir pay sahibi oldular. 

ORMAN’A GİDİLİYOR

 Medcem Silifke Belediyespor, 4.hafta maçında 31.03.2016 Perşembe günü saat 15:00’da Tarsus Şehir Stadında Ormanspor ile oynayacak.

 Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Mustafa Turgut, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer Medcem Silifke Belediyespor Kulübü yönetim kurulu Üyeleri ve 2000’e yakın taraftar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36