Medcem Silifke Belediyespor Transfere devam ediyor

Medcem Silifke Belediyespor Transfere devam ediyor

Medcem Silifke Belediyespor Transfere devam ediyor

  

2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu olarak bu sene Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor dış transferde 3 futbolcu ile anlaşmaya vardı.

 

İyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Bölgesel Amatör Ligde iyi bit kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda öncelikle iç transferimizi bitirdik ve futbolcularımızla anlaştık.Ayrıca dış transferde Erdemli Belediyespor’dan Ahmet Bağış, Sarayönü Belediyespor’dan Mertcan Özsoy ve Toroslar Belediyespor’dan Mehmet Ali Koç ile anlaştık. Takımımıza ve Silifkemize hayırlı olsun.Yönetimimiz ve teknik heyetimiz gerekli görülen yerlere transfer yapmaya devam edecek.

STOPER AHMET BAĞIŞ

Futbolcu daha önce Meskispor,Mezitlispor, Mersin İdman Yurdu,Adıyamanspor, Gümüşhanespor, Ceyhan Belediyespor Futbol Kulübü,Zonguldak Kömürspor, Gebzespor, Osmaniye Futbol Kulübü, Erdemli Belediyespor takımlarında oynadı. Futbolcumuza tekrar hoş geldin derken, Takımımıza ve Silifke’mize hayırlı olsun

ORTA SAHA MERTCAN ÖZSOY

Futbolcu daha önce Kuvayi Milliyespor, Mersin İdman Yurdu, Beylerbeyispor, Toroslar Belediyespor,Akdeniz Belediyespor, namur Belediyespor, Sarayönü Belediyespor takımlarında oynadı. Futbolcumuza tekrar hoş geldin derken, Takımımıza ve Silifke’mize hayırlı olsun.

STOPER MEHMET ALİ KOÇ

Futbolcu daha önce Mersin İdman Yurdu, Karaman 70 Gençlik ve Spor, Adıyaman Belediyespor, Meskispor, Karaman Belediyespor ve Toroslar Belediyespor’da oynadı. Futbolcumuza tekrar hoş geldin derken, Takımımıza ve Silifke’mize hayırlı olsun.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79