Meskispor Sezonu Açtı

Meskispor Sezonu Açtı

Meskispor Sezonu Açtı

Mersin Süper Amatör Ligde Mücadele Eden Mersin Büyükşehir Belediye MESKİSPOR, 2018/2019 sezonunu açtı.

Mersinli Ahmet Stadı’nda yapılan sezon açılışına MESKİ Genel Müdürü ve Mersin Büyükşehir Belediye MESKİSPOR Kulüp Başkanı Baha Günhan Güngördü, Futbol Şube Sorumlusu Çağrı Ünel ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Peker katıldı.

Antreman öncesi teknik ekip ve futbolcularla toplantı yapan MESKİSPOR Kulüp Başkanı Baha Günhan Güngördü takıma güvendiklerini ve başarılı bir sezon geçireceklerini ifade etti. Güngördü “2018-2019 sezonunu bugün itibariyle açmış bulunmaktayız. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genç bir ekiple yeni sezona başlıyoruz. Süper amatörde mücadele eden bütün kulüpler yeni sezon için geçen sezona göre daha güçlendiler. Biz de teknik ekibimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz ” dedi.

MESKİSPOR Teknik Direktörü Okan Küçük ise MESKİSPOR’a yakışır, hedefe giden bir kadro oluşturduklarını kaydetti.  Küçük “Takımın başarılı bir sezon geçirmek sezonun startını verdik. Çok çalışarak Süper Ligde hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından futbolcular teknik direktör Okan Küçük yönetiminde düz koşu ile antrenmana başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular 2 saat çalışmanın sonundan ilk idman sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Meskispor Sezonu Açtı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36