Öğrenciler spor adamları ile buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, gençleri sporun mutfağındakiler ile buluşturdu.

Öğrenciler spor adamları ile buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Özçelik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen panelde Türkiye’nin ve Mersin’in önemli spor adamları bir araya geldi.

Türkiye’de ve Mersin’de sporun yerinin konuşulduğu panele konuşmacı olarak CNN Türk Spor Yayın Müdürü Cem Yılmaz, CNN Türk Spor Muhabiri Emre Tilev, Spor Yorumcusu Cevdet Ünüvar, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Mersin İdmanyurdu oyuncusu Mehmet Taş ve Paskolik Gazetesi Spor Yazarı Esat Durak katıldı.

Paneli Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, çok sayıda öğrenci ile birlikte dinledi.

Panel öncesi öğrencilere kişisel gelişim ile ilgili bir sunum yapan CNN Türk Spor Muhabiri Emre Tilev, sorgulamayan ve araştırmayan nesillerin yok olmuş nesiller olduğunu vurgulayarak, öğrencilere başarının araştırmaktan, ne istediğini bilmekten ve sorgulamaktan geçtiğini söyledi.

Sunumun ardından panelin başlaması ile söz alan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, öğrencilere Mersin İdmanyurdu’nun son haftalardaki durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Panelde şehirlerin takımlarına sahip çıkmasının önemine değinen CNN Türk Spor Yayın Müdürü Cem Yılmaz, Türkiye’de spor ile ilgili başlıca sıkıntılardan birinin şehirlerin kendi takımlarının maçlarına gitmeyerek onlara destek vermemek olduğunu belirtti. Konu ile ilgili Türkiye’de güzel örneklerin de olduğunu ifade eden Yılmaz, Kocaelispor taraftarını örnek gösterdi.

Törende bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuyu her zaman destek verdiklerini belirterek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın sporu çok seven bir belediye başkanı olduğunu vurguladı. Spor ile ilgili gençleri daha çok panel ve söyleşiler ile buluşturmak istediklerinin de altını çizen Genel Sekreter Yardımcısı Gökbel, Mersin’i spor kenti yapma yolunda çok önemli adımlar attıklarını ifade etti.

Panelde katılımcıların öğrencilerin sorunlarını yanıtlamasının ardından plaket törenine geçildi. Plaket töreni sonrası öğrenciler katılımcılardan imza alarak fotoğraf çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79