Özer “Silifke Şampiyon takımına sahip çıkmalı”

Özer “Silifke Şampiyon takımına sahip çıkmalı”

Özer “Silifke Şampiyon takımına sahip çıkmalı”

  

2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu olan Medcem Silifke Belediyespor, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederken, Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer “ Başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, Silifkeliler ve taraftarlarımızla daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Silifkeliler takımına sahip çıksın” dedi.

 

MEDCEM SİLİFKE BELEDİYESPOR ŞAMPİYON

Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele eden ve normal sezonda oynadığı 26 maçlarda 23 galibiyet, 2 beraberlik, 1 maç mağlubiyetle ayrılırken, rakip filelere 95 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü. Playoff grubunda ise oynadığı maçlarda 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik alırken, rakip filelere 27 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü. Playoff maçlarının bitimine 4 hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden Medcem Silifke Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkı kazandı.

23 NİSANDA 2 BAYRAMI HEP BİRLİKTE KUTLAYALIM

Hep birlikte Şampiyonluğu kutlayacaklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer “Birlik beraberlik içerisinde hep birlikte Şampiyon olduk ve takımımız Bölgesel Amatör ligde mücadele etme hakkı kazandı. Bizlere maddi manevi çok büyük destekleri olan bizi hiç yalnız bırakmayan Silifke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a ve ayrıca maddi açıdan çok büyük destek veren sponsorumuz MEDCEM' e çok teşekkür ediyoruz.Amatör Lige çıkan Şampiyon takımımız, Cumartesi günü Akdeniz Belediyespor maçı öncesi Silifke protokolünün katılımlarıyla, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte Anıt meydanından Silifke Şehir Stadına kadar kortej yürüyüş yapacağız. Akdeniz Belediyespor maçımız öncesi tribünlerde görsel şovlar, folklor ekibimizden Silifke yöresel oyunları yer alırken, 2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonluk kupamızı taraftarlarımız önünde alacağız ve hep birlikte Şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Maç bitiminde Teknik heyetimiz ve futbolcularımız otobüsle, taraftarlarımızın da katılımıyla birlikte Silifke Şehir Turu atarken, kutlamalara Silifke Anıt Meydanında devam edeceğiz. Tüm Silifkelileri ve taraftarlarımızı kutlamalara bekliyoruz.”dedi.

TAKIMIMIZ, HEPİMİZİN TAKIMI

 Sözlerine devam eden Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer “Silifkeli tüm iş adamlarımızı, esnaflarımızı, sivil toplum örgütlerini, , sivil toplum kurumları takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Herkes taşın altına elini koymalı, takımına sahip çıkmalı bu takım Silifke’nin takımI, Silifke halkının takımı. Hep birlikte takımımıza sahip çıkalım ve maddi manevi destekleyelim.”dedi

ŞEHRİMİZİ KIRMIZI LACİVERT BAYRAKLARLA SÜSLEYELİM

Şampiyonluğun Silifke’ye hayırlı olmasını dileyen Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer “Ligin bitimine 4 hafta kala Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz grupta, Bölgesel Amatör Kümeye çıkmayı garantiledik. Takımımızın, sağlık sponsoru olan ve her zaman yanımızda olan Silifke Özel Olbamed Hastanesi, takımımız için bayraklar yaptırarak, başarı dileğinde bulunurken, Silifke'mizin cadde ve sokaklarında bayraklar yerini aldı. Silifke Özel Olbamed Hastanesi Müdürü Ozan Yılmaz ve Özel Olbamed Hastanesi yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Silifke halkını da seslenmek istiyorum, hep birlikte Silifke’mizin cadde, sokak, iş yerlerini kırmızı lacivert bayraklarla süsleyelim. Bizlerde Son maçımız öncesi taraftarlarımıza küçük bayraklar dağıtacağız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79