ÖZGECAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI

ÖZGECAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI

ÖZGECAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Özgecan Kadınlar Basketbol Süper Lig Hazırlık Turnuvası” başladı. 22 Eylül tarihinde başlayan turnuva 26 Eylül tarihinde sona erecek.

2015 yılında vahşi bir cinayete kurban giderek tüm ülkeyi yasa boğan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına düzenlenen turnuva öncesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, sporcular ve kulüp yöneticileri Özgecan Aslan’ın kabrini ziyaret ederek, çiçek bırakıp dua ettiler.

Sporculardan “Özgecanımızı Unutmadık” yazılı pankart

Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva ilk gününde 3 maçla başladı. Maç öncesinde sporcular, “Özgecanımızı Unutmadık” yazılı pankart ile sahaya çıktı.

Maçları izleyenler arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Hikmet Avşar, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bölge As Başkanı Ali Adalıoğlu ve sporseverler vardı. 4 gün sürecek turnuva öncesi Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile annesi Songül Aslan'a Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Turnuvada 6 takım 4 gün boyunca mücadele edecek

Edip Buran Spor Salonu'ndaki turnuvaya ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Adana Basketbol, Çukurova Basketbol, Kayseri Basketbol (AGÜ Spor) ve OGM Ormanspor katılıyor.

Turnuvanın ilk karşılaşmasında ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 79-74'lük skorla mağlup etti.

Turnuvada oynanan ikinci karşılaşmada Adana Basketbol 72-61'lik skorla Kayseri Basketbol karşısında galip gelen taraf oldu.

Çukurova Basketbol Kulübü ve OGM Ormanspor arasında yaşanan üçüncü karşılaşmada ise Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor’u 77-68 skorla yendi.

Devam edecek maçlar şöyle; 23 Eylül Pazar günü OGM Ormanspor - Adana Basketbol Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyesi - Çukurova Basketbol Spor Kulübü ve Kayseri Basketbol Spor Kulübü - Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmaları oynanacak.

25 Eylül Salı günü Kayseri Basketbol- Çukurova Basketbol, Hatay Büyükşehir Belediyespor- Adana Basketbol ve  OGM Ormanspor - Mersin Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın son günü olan 26 Eylül Çarşamba günü ise saat 12.00’da Beşincilik Maçı, saat 14.00’da Üçüncülük Maçı ve saat 16.00’da Final Maçı oynanacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79