Satranç turnuvası sonuçlandı

Satranç turnuvası sonuçlandı

Satranç turnuvası sonuçlandı

 

Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan satranç turnuvası sonuçlandı. Yapılan yarışmalar sonunda dereceye girenlere ödülleri Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok tarafından törenle verildi.

Göksu Aile Çay Bahçesinde düzenlenen satranç turnuvası heyecanlı bir o kadar da iddialı devam etti. Yapılan yarışmalar sonunda 08 yaş altı gurubunda Yusuf Efe Taş birinci, Furkan Doğan ikinci, Duran Ömer Bahar ise üçüncü oldu. 10 yaş altı gurubunda Arda Şahiner birinci, Efe Eren Gürbıyık ikinci, Asya Ukte Maçka üçüncü oldu. 12 yaş altı gurubunda ise Abdullah Ülkü Uyarlı birinci, Eyüp Taha Söğüt ikinci, Ahmet Enes Acun ise üçüncü oldular.

 

Festival turnuvası ödül töreninde söz alan satranç organizatörü Mehmet Coşkun turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’un satranca yönelik verdiği desteklerle bu yıl festivalimiz içerisinde bir turnuva düzenledik. Amacımız satrançla ilgili daha geniş kapsamlı bir proje başlatarak santranç sporunu ilçemizde daha da yaygınlaştıracağız. Yapacağımız çalışmalarla satranç sporunu çocuklarımıza sevdireceğiz. Biz belediye olarak satranç sporunun ilçede yaygınlaşması, gelişmesi için bir dizi çalışmalara başladık. Silifke’de yetişen satranççılarımızın yurt içinde düzenlenen turnuvalara katılım sağlamasını arzuluyoruz. Bu yıl 46. sını  düzenlediğimiz Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali içerisinde satranç turnuvasına destek veren Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a ve Satranç Federasyonu İlçe Temsilcimiz Murat Şahin’e, turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza, ailelerine vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva sonunda dereceye girenlere  ödülleri Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok tarafından verildi. Törene Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un yanı sıra Festival Koordinatörü ve Başkan Danışmanı Eyüp Arslan, Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Murat Şahin, Satranç Turnuvası Organizatörü Mehmet Coşkun, Baş Hakem Serdar Can, Hakemler Necmi Er, Muhsin Demir, Serdar Kakaç ve Tülay Karakoç katıldılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79