Sende Bisikletinle doğayı keşfet

Sende Bisikletinle doğayı keşfet

Sende Bisikletinle doğayı keşfet

Silifke iki teker bisiklet grubu tarihi ve doğa güzelliklerine dikkat çekmek için bisiklet turları düzenliyor.

  HABER: ATİKE CEYLAN
 Silifke’nin tarihi güzelliklerine dikkat çekmek isteyen iki teker bisiklet gurubu, her Pazar çıkılan bisiklet turları ile hem kendilerin tanımış hem de tanıtmış oluyorlar.

 Silifke iki teker bisiklet grubu adına vatandaşı guruba katılmaya davet eden Bilal Akbaş, “Amatör başlanan bisiklet turları kısa zamanda içinde bir çok arkadaşımız için bir tutkuya dönüşmeye başladı.Yaşadığımız kent Silifke’nin tarihi ve turistik yerlerini tanımak ve tanıtmak,  doğayı seven şehrimizin kültürüne katkı sunan bir ortam, sağlıklı bir yaşam modeli, arzu eden bisiklet sevdalısı tüm insanları bu oluşum içinde görmek istiyoruz. Silifke’nin fiziksel konumu bisiklet sporuna elverişli bir yerleşim yeridir. Pazar günleri gerçekleştirdiğimiz turlara sabah saatlerinde çıkıyoruz. Birkaç kilometre sonra doğa ile karsılaşıyoruz. Daha önce gitmediğimiz ve görmediğimiz turistik yerlere gidiyoruz. Sadece Silifke ile sınırlı değil bölge ilçelere de giderek bölgemizi ve doğamızın güzelliklerine tanık oluyoruz. Bisiklet kültürünü Silifke’ de geliştirmek amaçlı da kurumlardan bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36