Silifke Belediye Spor Lige Çok İyi Başladı

Silifke Belediye Spor Lige Çok İyi Başladı

Silifke Belediye Spor Lige Çok İyi Başladı

Silifke Belediye Spor, Silifke futbol tarihinde bir ilk olan Silifke Şehir Stadında gece maçında Tarsus Belediye Sporla karşılaştı.

Tarsus Belediye Spor, kırmızı karttan dolayı karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Silifke Belediye spor sahaya,  Mustafa Kısa, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Mert Yarar, Tufan Esin(K), Özcan Özdemir, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Mehmet Ünal, İbrahim Gök on biri ile çıktı.

Silifke Belediye Spor  Tarsus Belediye spor karşılaşmasında  3-0 yenerek , lige galibiyetle ve 3 puanla başladı. . Silifke Belediye spor'lu futbolcular maç sonunda galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.

Silifke Futbol tarihinde bir ilk yaşadıkları ve galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircimiz önünde 3-0'lık gibi net bir skorla galip gelerek lige 3 puanla başladık. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Forma sponsorumuz Kaynar Tarım Nurettin ve İbrahim Kaynar'a da teşekkür ederiz. Bizleri tribünden bizleri destekleyen taraftarlarımıza sporseverlere çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Silifke Belediye Spor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise "Takım olarak sezon başından itibaren iyi çalıştık. Ligin ilk maçında Tarsus Belediye Spor'u yendiğimiz için mutluyuz. Takımımızı tebrik ediyorum.Bizleri destekleyen  taraftarlarımızı, Silifkelilere teşekkür ediyorum."dedi

Silifke Belediye Spor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Antrenmanlarımızla ve çalışmalarımızla lige çok iyi hazırlandık. Tarsus Belediye Spor karşısında güzel futbolumuzla emeğimizin karşılığını aldık. İnşallah daha da iyi olacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

Silifke Belediye Spor ligin 2. maçında 22.09.2019 Pazar günü saat 16:00'da Silifke Şehir Stadında Erdemli Spor ile oynayacak.

Karşılaşmayı, Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti Silifke ilçe başkanı Mustafa Çetin,Cumhuriyet Halk Partisi Silifke ilçe başkanı Cemil Sungur, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Belediye Spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediye Spor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediye Sporlu yöneticiler, taraftarlar ve sporseverler izledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36