Silifke Belediyesi Bisiklet Kriteryumu düzenleyecek

Silifke Belediyesi Bisiklet Kriteryumu düzenleyecek

Silifke Belediyesi Bisiklet Kriteryumu düzenleyecek

Silifke’de bu yıl 44.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında Bisiklet Kriteryumu yapılacak.

Turkcell Güneş Saatçilik ‘in katkılarıyla düzenlenecek olan bisiklet kriteryumun da dereceye giren sporculara 44. yıl anısına 44 çeşitli hediye verilecek. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 300 kişinin katılımıyla düzenlenen bisiklet kriteryumuna bu yıl daha yoğun bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor.

21 Mayıs Pazar günü saat 18:00’da yapılacak olan kriteryuma tüm Silifke halkını davet ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "44 yıldır kutlanan bu festivaller sayesinde Silifke, adını Türkiye'ye olduğu gibi tüm dünyaya duyurmuştur. Silifke halkı, geçmişine sahip çıkarak bu değerlerini korumuştur. Akdeniz’in incisi olan bu güzel ilçe, tarihi dokusu ve tabii güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmektedir. Festival dolayısıyla gelen konuklarımız, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadırlar. Her yıl farklı bir özelliğini ve zenginliği kutladığımız festivalimizi artık Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali olarak kutlayacağız.

Bu festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz konserler, yarışmalar, turnuvalar, tiyatro etkinlikleri ve bisiklet kriteryumu gibi daha sayabileceğimiz birçok etkinlikler yer alıyor. Bunlardan bir tanesi de her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Bisiklet Kriteryumu oldu. Bütün bisiklet tutkunlarımızı bu kriteryuma bekliyoruz” dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36