Silifke Belediyespor, Çalışmalarına Devam Ediyor

Silifke Belediyespor, Çalışmalarına Devam Ediyor

Silifke Belediyespor, Çalışmalarına Devam Ediyor

Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan  Silifke Belediyespor, lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

Silifke Şehir Stadında ve Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerde  günde çift idmanla çalışmalarına devam Silifke Belediyespor'da teknik heyetin ve futbolcuların yüzleri gülüyor.  Eylül ayının ilk haftası başlayacak olan ligde Silifke Belediyespor, ilk hafta Silifke Şehir Stadında Tarsus Belediyespor ile oynarken, 2. hafta da Silifke Şehir Stadında Erdemlispor ile karşılaşacak.

Lige sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek "Yönetim kurulu üyelerimizle, teknik heyetimizle ve futbolcularımızla iyi bir aile ortamı kurduk. Yeni sezon hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Eylül ayı ile birlikte maçlarımızda taraftarlarımızın de destekleriyle kazanacağız. İlk 2 hafta kendi sahamızda ve taraftarlarımızın önünde oynayacağız. İnşallah bu iki maçtan 6 puan çıkarıp lige iyi bir başlangıç yaparız. Yönetimimizle, teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisinde başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz."dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer tozlu ise " Sezon öncesi iyi çalıştık. Hala da çalışmaya devam ediyoruz. Eylül ayının ilk haftası Silifke Şehir Stadında Tarsus Belediyespor ile oynayacağız. İnşallah emeklerimizin, çalışmalarımızın karşılığını alacağız. Yönetim ve teknik heyet olarak şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Taraftarımıza çok iş düşüyor.Onlardan çok destek bekliyoruz "dedi.

GENÇ TAKIMLA HAZIRLIK MAÇI YAPILDI

Silifke Belediyespor A takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Silifke Şehir Stadında Silifke Belediyespor U-19 genç takımla bir hazırlık maçı yaptı. Skorun önemli olmadığı karşılaşmada gençlerde abileri gibi yeni sezon öncesi gelecek için umut verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36