Silifke Belediyespor'dan 5 imza birden!

Silifke Belediyespor'dan 5 imza birden!

Silifke Belediyespor'dan 5  imza birden!

 

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, geçen sezon şampiyon kadroda bulunan 5 futbolcusu ile yeniden anlaştı.

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile tekrar anlaşan Silifke Belediyespor,  iç transferde Suat Beliktaş, Arda Kılıç, Hacı Ali Geser, Mustafa Köseoğlu ve İbrahim Gök ile tekrar anlaştı.

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Muzaffer Tozlu Hoca ile yola devam ediyoruz. Hocamızın arzu, isteği ile bütçemiz doğrultusunda transferler yapacağız. Önceliğimiz iç transfer, iç transferde anlaştığımız futbolculardan sonra dış transferde de takımımıza katkı sağlayacak futbolcularla anlaşacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer çalışmalarımızla Bölgesel Amatör Ligde adından söz ettirecek bir kadro kuracağız."dedi. 

Silifke Belediyespor İbrahim Araycı Hizmet Binasında yapılan imza töreninde hazır bulunan Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, "Şampiyon kadromuzda bulunan genç, yetenekli ve başarılı 5 futbolcu ile tekrar yola devam ediyoruz. İnşallah Bölgesel Amatör Lig için de iyi bir kadro kurarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. Beş futbolcumuzun da camiamıza ve Silifke'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Silifke Belediyespor ile tekrar anlaşarak resmi imza atan Suat Beliktaş, Arda Kılıç, Hacı Ali Geser, Mustafa Köseoğlu ve İbrahim Gök takımla tekrar anlaştıkları için mutlu olduklarını ve yöneticilerin yüzlerini kara çıkarmayacaklarını belirterek, takıma en üst düzeyde katkı verip başarılı olacaklarına inandıklarını  söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79