Silifke Belediyespor'dan vefa örneği

Silifke Belediyespor'dan vefa örneği

Silifke Belediyespor'dan vefa örneği

 

Efsane Milli Sporcu Erol Durmuşlu mezarı başında dualarla anılırken,  Silifke Belediye Spor Kulübü Erol Durmuşlu Hareket Merkezi açılışı yapıldı. Kuran tilavetiyle başlayan programda genç futbolcular antrenman ve maç günleri toplanıp yağmurda soğukta otobüslerini dışarıda beklemeden Erol Durmuşlu Hareket Merkezinde güzel, ferah ve sıcak bir ortamda bekleyecekler.

Efsane Milli Sporcu Erol Durmuşlu'nun birlikte futbol oynadığı arkadaşları da bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirirken, Erol Durmuşlu ile olan anılarını paylaştılar.

Bir konuşma yapan Rahmetli Erol Durmuşlu'nun kardeşi Arkum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Durmuşlu,"Silifke Belediyespor Kulubünün değerli yönetim kurulu üyeleri böylesi güzel ve anlamlı bir günü bizlere ayarlamışlar, ben çok duygulandım, çok teşekkür ediyorum. Ayrıca takımımız şampiyon oldu ve bir üst lige yükseldi. Tüm takımı tebrik ediyorum. Abim ölüm günü gol attı.Şu an burada Erol abimin yetişmesine katkı sunan büyüklerim var. Abim onlarla birlikte Silifke'nin ismini Türkiye'ye duyuran güzel insanların içindeydi. Silifke'nin değerleri olan Erol Durmuşlu, İbrahim Araycı, Mehmetali Öztürk, Uğur Dolanbay, Erdinç Güney gibi isimlerin yaşatılması gerekiyor. Genç yetenekli altyapı oyuncularının daha iyi şartlarda oynayarak başarılı olacağına inanıyorum. Nice Erol Durmuşlular, İbrahim Araycılar, Mehmetali Öztürkler, Uğur Dolanbaylar, Erdinç Güney'ler yetişmesini temenni ediyorum" dedi.

Çok duygulu olduğunu belirten Erol Durmuşlu'nun oğlu Cemal Tolga Durmuşlu "Babamın adını Erol Durmuşlu Hareket Merkezi olarak kulüp binasına verdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdınız. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Gerçekten bu duygu yoğunluğunu kelimeler gerçekten kifayetsiz kalıyor.İbrahim Araycı ve Erol Durmuşlu'yu tanıma fırsatım olmadı ama camianın içerisinde bir futbolcu olarak görev yaptım. Rabbim nasip etti bu kulüpte başkanlık yapıyorum. Elimizden geldiğince Silifke'ye değer olmuş. Mersin'e, Türkiye'ye değer olmuş efsane sporcularımızın adlarının yaşatılması anlamında ekip arkadaşlarımla birlikte çaba gösteriyoruz. Erol abi inşallah cennettedir, rahat uyusun. İnşallah Erol abi gibi sporcular yetiştiririz ve değerimiz olurlar. Ayrıca takımımız şampiyon oldu ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Bu şampiyonluğu Erol Durmuşlu abimize de hediye etmek istiyorum. Mersin Amatör Spor Federasyonuna teklifte bulundum, Silifke'de yada Mersin'de değer olan isimleri her sezon ayrı ayrı isimleri verelim. Değerlerimiz unutulmasın" dedi.

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ise, "Erol abi İnsanlığı çok iyi olan bir abimizdi. Aramızdan erken ayrıldı. Mekanı cennet olsun. Sportif yolda daha önce İbrahim Araycı Kulüp binasını, şimdi de Erol Durmuşlu Hareket Merkezini açtık. Amacımız altyapıya önem verip tesisleri canlandırmak olacaktır. Yakın zamanda da Mehmet Ali Öztürk Spor Kompleksini bitiririz ve oranında açılışını yaparız. Emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Programa Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok , Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Arkum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Durmuşlu, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyesporlu yöneticiler, Erol Durmuşlu'nun oğlu Cemal Tolga Durmuşlu, Durmuşlu aile fertleri ve spor camiası üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36