Silifke Belediyespor, Erdemlispor'u konuk ediyor

Silifke Belediyespor, Erdemlispor'u konuk ediyor

Silifke Belediyespor, Erdemlispor'u konuk ediyor


Mersin Süper Amatör Ligde ilk maçında 3 puanla ayrılan Silifke Belediyespor,  Pazar günü saat 16:00'da Silifke Şehir Stadında Erdemlispor ile mücadele edecek.
Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacaklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Ligin ilk maçında Tarsus Belediyespor'u 3-0'lık gibi net bir skorla yenerek 3 puan aldık. Ligin 2. haftasında Pazar günü  Silifke Şehir Stadında Erdemlispor ile oynayacağız. Takımımız bu maça da iyi hazırlandı, inşallah galip geleceğiz. Hedeflerimize adım adım yürüyoruz.  Pazar günü tüm taraftarlarımızı ve spor severleri maça davet ediyoruz."dedi. 
Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Antrenmanlarımızla ve çalışmalarımızla lige çok iyi hazırlandık ve ligin ilk maçında galip geldik. Pazar günü de kendi saha ve seyircimiz önünde Erdemlispor'u konuk edeceğiz. Bizleri desteklemeye taraftarlarımızı ve Silifkelileri bekliyoruz."dedi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79