Silifke Belediyespor, liderliğe yükseldi

Silifke Belediyespor, liderliğe yükseldi

Silifke Belediyespor, liderliğe yükseldi

Mersin Süper Amatör Kümede mücadele eden Silifke Belediyespor, deplasmanda Yeni Taşkent sahasında karşılaştığı Homurlu 1951Spor’u 2-1 yendi. Silifke Belediyespor ligde 5 de 5 yaparak 15 puanla yoluna devam ederken, grupta lider oldu.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediyespor'u deplasmanda Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Altyapı sorumlusu yönetici Adem Karataş ve yönetici Sadık Çelik ve taraftarlar yalnız bırakmadı.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Kısa, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Özcan Özdemir, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıkarken golleri 34. dakika da Ahmet Bağış ve 87. dakika da Mehmet Şıralı attı. Silifke Belediyespor da Özcan Özdemir  çift sarı karttan 90. dakika da kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Saha zemininin kötü ve sahanın küçük olmasından dolayı futbolcularımız sahaya biraz yabancılık çektiler. Olumsuzluklara rağmen 2-1 galip gelmeyi bildik. Teknik Heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Pazar günü Silifke Şehir Stadında Erdemli Belediyespor ile oynayacağız. Bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımızı ve sporseverleri bekliyoruz."dedi.

Ligde 5 de 5 yaparak 15 puanla lider olduklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Zorlu saha şartlarına rağmen takımımız galip gelmeyi bildi ve liderliğe yükseldik. Silifke'miz herşeyi hak ediyor. İnşallah daha iyi yerlerde olacağız. Pazar günü oynayacağımız Erdemli Belediyespor maçımıza herkesi bekliyoruz. Erdemli maçını da kazanarak liderliğimizi perçinlemek istiyoruz."dedi.

Zorlu saha şartlarına rağmen tecrübeyle maçı kazandıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Homurlu takımı kendi sahasında iyi oynuyor, saha zemini de çok iyi değildi ama tecrübeli oyuncularımızla karşılaşmayı kazanmayı bildik ve 3 puanı aldık. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde Silifke Şehir Stadında ligde 2.sırada bulanan Erdemli Belediyespor ile karşılaşacağız. Erdemli'yi Silifke'de yenip eli boş göndereceğiz ve aradaki puan farkını 5'e çıkaracağız. Bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz."dedi.

ERDEMLİ, SİLİFKE'YE GELİYOR

 Silifke Belediyespor, ligin 6. maçında Pazar günü saat 15:00'da Silifke Şehir Stadında Erdemli Belediyespor ile oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36