Silifke Belediyespor Sezon Açılışını Yaptı

Silifke Belediyespor Sezon Açılışını Yaptı

Silifke Belediyespor Sezon Açılışını Yaptı

Silifke Belediyespor, 2019 - 2020 futbol sezonu açılışında şehir stadında taraftarlarıyla buluşurken, hazırlık maçında Homurlu 1951 Spor'u 4-2 yendi.

Karşılaşma öncesi kurban kesimi yapılırken, teknik heyet ve futbolcuların tanıtıldığı serenomiden sonra karşılaşma başladı. Hazırlık karşılaşmasında golleri Suat Beliktaş, Arda Kılıç, Ramazan Zengin ve Tugay Şahin attı.

Sezonun açılış törenine Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Belediye Eski Başkanı A. Sadık Avcı, Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gürhan Dölek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar katıldı.

ALTUNOK, ‘TAKIMIMIZA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM’

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, sezon açılışında yaptığı açıklamasında sporda centilmenliğin çok önemli bir kavram olduğuna değinerek şunları ifade etti. ‘Silifke’de spora ve sporcuya gereken önemin verilmesini gücümüzün yettiğince sağlamaya devam edeceğiz.

Çekirdekten yetişen sporcularımızı ileri ki yıllarda başarılı takımlarda görmek ve bizleri temsil etmesini sağlamak bir Silifkeli olarak hepimizin görevidir. Genç nesile sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıp, takımımızı hak ettiği konuma getireceğiz. Birçok kulüpte başarılı çalışmalar sergileyen ve desteklenmesi gereken genç oyuncularımızı Belediye sporumuza kazandırmaya devam edeceğiz. Silifke gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza sahip çıkacak ve Silifke’nin ismini tüm dünyaya duyuracağız. Sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, takımımıza başarılar diliyorum.’ dedi.

GÜRHAN DÖLEK, ‘HEDEFİMİZE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ’

Sezon açılışında düşüncelerini dile getiren Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezon Silifke’mize ve takımımıza hayırlı olsun. Genç, dinamik ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Muzaffer hocamızın yönetiminde inşallah hedefimize ulaşacağız.  Sezon öncesi antrenmanlar, çalışmalar çok önemli ve futbolcularımızın da birbirleriyle kaynaşması için iyi bir fırsat olacak. Yönetim kurulumuzla, Teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum.” Dedi.

 Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise yeni sezonun Silifke’ye ve takıma hayırlı olmasını dilerken, takımın başarısı için ekip olarak çok çalışıp başarılı olacaklarını belirtti. Açılışta yeni sezonun uğur getirmesi dileği ile kurban kesildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79