Silifke Belediyespor, Sıkı Çalışıyor

Silifke Belediyespor, Sıkı Çalışıyor

Silifke Belediyespor, Sıkı Çalışıyor

 Yeni Sezonda Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi verecek olan Silifke Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Günde çift idmanla sezona hazırlandıklarını belirten Silifke Belediye spor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek “Yeni sezonumuz 7 Eylül haftasında başlayacak. Lige az bir zaman kaldı. Muzaffer Hocamız yönetiminde takımımız her gün sabah ve akşam günde 2 antrenman yapıyor. Antrenmanlarda Silifke Şehir Stadını ve Silifke Belediyespor Ünal Ünüvar Tesisleri kullanıyoruz. Cuma günü saat 14.00’da yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Mersin’de fikstür çekimine katılacağız. İnşallah bu sene başarılı bir sezon geçirip, hedeflerimize ulaşırız. Silifke ve Silifke Belediyespor başarıyı hak ediyor.” dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise “Hedeflerimiz doğrultusunda lige sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Silifke’de güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Futbolcularıma güveniyorum. Eylül ayında başlayan ligde iyi mücadele edip taraftarlarımızın destekleri ile daha iyi olacağız.” dedi.

Antrenmanları Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Altyapı Sorumlusu yöneticiler Salim Duman ve Adem  Karataş’ta  yakından takip ediyor.

TUGAY ŞAHİN YUVAYA DÖNDÜ

Sezon başı Antalya Bölgesel Amatör Lig takımlarından Alanya Kestel Belediyespor ile anlaşan başarılı sol bek ve Futsal Milli takımı oyuncusu Silifkeli Tugay Şahin yuvaya dönerken, Silifke Belediyespor antrenmanlarında yerini aldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79