Silifke Belediyespor, Umut Verdi

Silifke Belediyespor, Umut Verdi

Silifke Belediyespor, Umut Verdi

Mersin Süper Amatör Ligin başlamasına 1 hafta kala Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında hazırlık maçında karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig takımı İçel İdman Yurdu ile 0-0 berabere kaldı.

 Centilmence ve dostça geçen karşılaşmada Silifke Belediyespor  oynadığı futbolla gelecek adına umut verirken,  Silifke Belediyesporlu yöneticiler, karşılaşma sonrasında İçel İdman Yurdu yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerinde akşam yemeğinde misafir etti.

TAKIMIMIZI MÜCADELESİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM

Bölgesel Amatör Kümede oynayacak olan İçel İdman Yurdu karşısında saha da iyi mücadele ettiklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Kendi saha ve seyircimiz önünde taraftarlarımızın da desteği ile futbolcularımız rakibimiz karşısında iyi mücadele etti. Karşılaşma boyunca futbolcularımızın hırsından, mücadelelerinden dolayı takımımızı tebrik ediyorum. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını ligde başarılı sonuçlar alarak devam ettireceğiz. Mersin'i Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek İçel İdman Yurdu'na başarılar diliyorum."dedi.

SİLİFKE TARİHİNDE İLK OLACAK MAÇTA TRİBÜNLERDE YERİNİZİ ALIN

Ligin ilk maçında Tarsus Belediyespor ile Silifke Şehir Stadında akşam maçında karşılaşacaklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek," 13.09.2019 günü saat 19:00'da  2019-2020 Sezonu  Süper Amatör Lig Açılış Maçında Tarsus Belediye Spor'u konuk edeceğiz. İlçemizde  ilk kez bir resmi  maç akşam oynanacak olup bu tarihi ana tanık olmanız için tüm taraftarlarımızı ve spor severleri maça davet ediyoruz."dedi.

Hazırlık maçı da olsa sahada iyi bir futbol sergilediklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Rakibimiz Bölgesel Amatör Ligin güçlü ekiplerinden futbolcularımız hırslarıyla, mücadeleleriyle ve takım oyunuyla bu açığı kapattı. İnşallah ligin başlamasıyla takımımız farkını ortaya koyacak ve başarılı sonuçlar alarak hedefimize ulaşacağız. Bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz."dedi.

Hazırlık karşılaşmasını Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyespor yöneticileri, Silifke Belediye eski Başkanı A.Sadık Avcı, İçel İdman Yurdu yöneticileri ve taraftarlar izledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79