Silifke Belediyespor Yeni Sezona Merhaba Dedi

Silifke Belediyespor Yeni Sezona Merhaba Dedi

Silifke Belediyespor Yeni Sezona Merhaba Dedi

 Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının ilk antrenmanını Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetiminde Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerde yaptı. Antrenmanı  Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ve diğer yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti.

Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Silifke Belediyespor, yenilenmiş ve genç kadrosuyla Eylül ayında başlayacak lige sıkı hazırlanıyor.

Ligler başlamadan antrenmanlara başladıklarını belirten, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek “Yeni sezon Silifke’mize ve takımımıza hayırlı olsun. Genç, dinamik ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Muzaffer hocamızın yönetiminde inşallah hedefimize ulaşacağız.  Sezon öncesi antrenmanlar, çalışmalar çok önemli ve futbolcularımızın da birbirleriyle kaynaşması için iyi bir fırsat olacak. Yönetim kurulumuzla, Teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum.”dedi

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise yeni sezonun Silifke’ye ve takıma hayırlı olmasını dilerken, takımın başarısı için ekip olarak çok çalışıp başarılı olacaklarını belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36