Silifke Belediyespor’a nazar boncuğu

Silifke Belediyespor’a nazar boncuğu

Silifke Belediyespor’a nazar boncuğu


 

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 6. hafta maçında Erdemli Şehir Stadında Erdemli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. 22. Dakikada Kaptan Özcan Özdemir’le 1-0 öne geçen Silifke Belediyespor, üstünlüğünü koruyamazken, 36. Dakika da Hakan Doğan’ın kırmızı kart görmesiyle Erdemli Belediyespor karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Silifke Belediyespor puanını 13 yaptı. Geçen hafta yarıda kalan Silifke Belediyespor-Mersin 33 FK maçının sonuç kararının hafta içi TFF tarafından verilmesi bekleniyor.

KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ CELİL MUTLU UNUTULMADI

Erdemli Belediyespor Silifke Belediyespor maçı öncesi futbolcular sahaya “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” pankartı ile çıkarak Tunceli-Ovacık kırsalında Eren Kış-6 Mercan Dağları operasyonunda şehit olan Erdemli’li Celil Mutlu’yu andı.DEPLASMANDA 2 PUAN BIRAKTIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Erdemli deplasmanında berabere kalıp 2 puan bıraktıkları için üzgün olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Her maça takım olarak galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Ama Erdemli deplasmanında puan kaybı yaşadık, sağlık olsun. İnşallah teknik heyet ve futbolcularımız bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki hafta oynayacağımız Niğde Belediyespor maçında telafi edeceklerdir. Takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Geçen hafta yarıda kalan Silifke Belediyespor-Mersin 33 FK maçının sonuç kararı önümüzdeki günlerde TFF tarafından verilecek. Sonucun lehimize çıkacağına inanıyoruz. Sonuç açıklanınca sosyal medya hesaplarımızdan bilgilendirme yapacağız.”dedi.

Basın ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hilmi İnce, “Takımımız bu güne kadar yoluna dolu dizgin devam etti. Bundan sonra da devam edecektir. Erdemli Belediyespor maçını kazanmak istiyorduk, rakip de  10 kişi kaldı ama maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Pazar günü Niğde Belediyespor maçına iyi hazırlanıp namağlup şerimizi Allah'ın izni ile  sürdüreceğiz. Ayrıca VARIM kampanyamız devam ediyor, Silifkeliler, taraftarlarımız, Silifke’yi sevenler, takımımıza sempati duyanlar VARIM yazıp 1964’e SMS gönderebilirler.” dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Erdemli Belediyespor maçına iyi hazırlanmıştık. Maça da iyi başladık ve 1-0 öne geçtik. Duran topta futbolcularımızın bir anlık konsantre kaybı ile golü kalemizde gördük. Rakip de 10 kişi kaldı. Takım olarak girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Artık gerekli dersleri çıkarıp Niğde Belediyespor maçına konsantre olacağız. Pazar günü taraftarlarımızın da desteği ile maçı inşallah  kazanacağız.” dedi.

NİĞDE, SİLİFKEYE GELİYOR!

Silifke Belediyespor, ligin 7. maçında Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Niğde Belediyespor’u konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36