Silifke Belediyespor’da yeni görev dağılımı yapıldı

Silifke Belediyespor’da yeni görev dağılımı yapıldı

Silifke Belediyespor’da yeni görev dağılımı yapıldı

 

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölekyeni seçilen yönetim kurulu üyeleri birlikte ilk toplantısını yaparak, yönetim kurulu içinde görev dağılımını yaptı. Medcem Silifke Belediyespor Olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını Gürhan Dölek, divan üyeliklerini ise Mehmet Kafes ve Ahmet Şimşek yaparken, yeni yönetim şu isimler yer aldı. Gürhan Dölek, Alp Kadıoğlu, Halil Sarı, Mehmet Özel, Salim Duman, Sadık Çelik, Selçuk Kuztaş, Adem Karataş, Ayhan Ozan Yılmaz’dan oluştu.

 

Kongre sonrasında ilk toplantısını yapan yönetim kurulu üyeleri görev dağılımını şu şekilde oluşturdu. Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Başkan Yardımcısı sponsor ve yatırımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ayhan Ozan Yılmaz, Genel Sekreter Halil Sarı, Muhasip Üye Mehmet Özel, Futbol Şube Sorumlusu, taraftarlardan, basından sorumlu yönetim kurulu üyesi Alp Kadıoğlu, Futbol dışı branşlar ve hukuk işleri sorumlu yönetim kurulu üyesi Selçuk Kuztaş, ASKF ile ilişkiler, altyapı ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Salim Duman, Altyapı ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Adem Karataş, dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sadık Çelik’ten oluştu.

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek “Belediyespor’da yeni bir beyaz sayfa açtık. Yeni yönetimle birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu sene takımımız Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Yeni yönetim kurulunda ilk toplantımızı yaptık ve kendi içimizde görev dağılımı yaptık. Yönetim kurulu, Silifke’mize ve Silifkespor’umuza yeni görevlendirmeler hayırlı uğurlu olsun. Birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Silifke Belediyespor, sadece futbolla değil, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm branşların da da faaliyet gösterecektir. Silifke’de birçok yetenekli gencimiz var. Futbol da ise iç transferler, dış transferler konusunda da gerekli adımları atacağız. Futbol maddi manevi desteksiz olmuyor. İlk etapta her zaman hedefimiz şampiyonluk ama altyapıya ve tesislere daha da büyük önem vereceğiz. Ben ve yönetim kurulundaki birçok arkadaşım futbolun içinden gelen insanlarız. Amatörün sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlara çözüm üreteceğiz yardımcı olacağız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79