Silifke, Galip Geldi!

Silifke, Galip Geldi!

Silifke, Galip Geldi!

 

Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluğa koşan lider Silifke Beledyespor, Mersin Suni Çimde karşılaştığı Mersin Yolspor’u 4-0 yendi. Silifke Belediyespor  46 puanla ve 1 maç eksiği ile liderliğini sürdürdü.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediyespor  sahaya; Mustafa Açar, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Özcan Özdemir, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı.

Silifke Belediyespor'u  galibiyeti getiren golleri 9. dakika da Ramazan Zengin, 22.dakika da Mustafa Köseoğlu, 33. dakika da Hacı Ali Geser 72. dakika da Mehmet Şıralı attı.

Ligde namaglup yollarına devam ettiklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Mersin Yolspor'u güzel bir oyunla yendik. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah galibiyet serilerini devam ettirip ligi 1.sırada bitireceğiz. Perşembe günü de Erdemli de Erdemlispor ile erteleme maçı yapacağız. Bu maçı da kazanıp 2. ve 3. sıradaki rakiplerimiz arasında 8 ve 10 puanlı farkı koruyacağız. Takımımıza destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Her geçen gün şampiyonluğa yaklaştıklarını belirten Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Deplasmanda Mersin Yolspor'u yendiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda da iyi mücadele edip karşılaşmaları kazanacağız. Taraftarlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz" dedi.

Sahada iyi mücadelelerinden  dolayı futbolcularını  tebrik eden  Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Sahada iyi mücadele ettik ve maçı 4-0 gibi net bir skorla kazandık. Perşembe günü erteleme maçında Erdemlispor'la deplasmanda oynayacağız. Pazar günü de Silifke Şehir Stadında Homurlu 1951 ile mücadele edeceğiz. Yoğun bir maç trafiği temposunda  oynayacağız. İnşallah 2 maçtan da galip gelerek taraftarlarımızı sevindireceğiz" dedi.

SİLİFKE, ERTELEME MAÇINDA ERDEMLİSPOR'LA OYNAYACAK!

Silifke Belediyespor, erteleme maçında Perşembe günü saat 14:00’da Erdemli deplasmanında Erdemlispor ile karşılaşacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36